Рівне:

Створення та просування сайтів

Наскільки доступні кредити для молоді в Україні

Спільна 25-лис, 2018, 10:359 prov 978
Давайте спочатку розберемо, що таке кредит. Кредит - це угода між позичальником і організацією, в основі якої кредитор надає позичальникові грошові кошти на визначених умовах.
Існує кілька видів кредиту:
• Іпотечний кредит - придбання нерухомості під заставу майна, як правило, це довгострокове співробітництво. Ви проживаєте в квартирі, купленої на позикові гроші, але банк в разі несплати може її продати;
• Споживчий кредит - позичальник бере позику на придбання будь-якого товару або послуг;
• Автокредит - кредит видається на придбання нового або старого автомобіля. Відрізняється від споживчого більшою сумою кредиту і терміном. Поки кредит не виплачений, автомобіль перебувати в заставі у банку;
• Кредит он лайн CreditUP - це швидкий он лайн кредит на сайті creditup.com.ua/uk. Зручний засіб оплати покупки в торговельних точках, коли власних коштів не вистачає.
Наскільки доступні кредити для молоді в Україні

Кредитами користуються давно і на розширення бізнесу і для приватних потреб. Чи потрібно кредитування сучасної молоді? У нинішніх умовах дуже складно отримати кредит, якщо ти ще вчишся в інституті або тільки закінчив його. У тебе немає досвіду роботи, стабільного заробітку і кредитної історії. Все це стає перешкодою для отримання позики у банку.
Але що робити молоді, якщо сучасний світ так і манить новим айфоном, красивою одягом, закордонними піщаними пляжами. Динамічно розвиває світ вимагає йти з ним в ногу і банки теж прагнуть допомогти молодому поколінню.
1.Кредит на молодіжну кредитну карту або га будь яку в Украъні. Ця карта спеціально адаптована на сучасну молодь, її бажання і потреби. Карта видається особам які досягли 18 років, але не старше 30 років. Широкий спектр карти дозволяє скористатися позиковими засобами по всьому світу, де знаходитися логотип платіжної системи Visa або MasterCard, а так само дозволяє здійснювати покупки в мережі інтернет.
2. Державою створено програму по іпотеці для молодих сімей. Основне завдання цієї програми - допомога молодим сім'ям в придбання свого житла, що в наш час дуже важливо. З регіонального бюджету виділяються субсидії, які покривають до 35% від вартості квартири.
Вийшовши з інституту, сучасна молодь не кинута напризволяще. Бізнес, розширюючись за рахунок кредитування, надає робочі місця, нові спеціальності. Банки підлаштовуються під актуальні запити сучасних людей. І вже не так недосяжна, здається власна квартира і автомобіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору