Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному оштрафували літака

Останні новини 21-травня, 2008, 16:309 prov 1 268
В травні минулого року брокером одного із Рівненських підприємств до Рівненської митниці подано вантажно-митну декларацію для проведення митного оформлення товару в режимі тимчасового ввезення. Відповідно до заявлених у декларації даних на територію України від однієї болгарської авіакомпанії на адресу одного українських підприємств прибув товар - “літак цивільної авіації АН-12Б, призначений для перевезення вантажів, 1964 року виробництва.
У заяві, поданій до Рівненської митниці, керівник українського підприємства, просить надати дозвіл на оформлення літака АН-12Б в режимі тимчасового ввезення в термін до 07.05.2008 року, та дає митному органу України зобов’язання, що до закінчення строку тимчасового ввезення здійснить зворотне вивезення літака або заявить про зміну митного режиму. Крім цього повідомив, що він попереджений про відповідальність за невиконання взятих зобов’язань.
Станом на 16 травня 2008 року цей керівник дане Рівненській митниці зобов’язання не виконав – товар “літак цивільної авіації АН-12Б», за межі території не вивезений.
Митниками складено протокол про порушення митних правил, а літак балансовою вартістю 140 000 доларів США вилучений.
Рішенням Рівненського міського суду з керівника українського авіапідприємства за порушення зобов’язання про зворотне вивезення товарів, даним Рівненській митниці стягнуто штраф у розмірі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору