Рівне:

Створення та просування сайтів

Жартуючи, вбила співмешканця

Кримінал 22-травня, 2008, 13:429 prov 1 139
Затримана не відрізнялася аж надто хорошою репутацією. Мала двох неповнолітніх дітей, але їх вихованням не займалася, турботу про них поклала на плечі родичів. Два роки тому оселилася в домівці Валентина, з яким не раз випивали, прикрашаючи „невеселі” будні свого життя.
Як розповіли в прокуратурі Острозького району, правоохоронці, приїхавши на місце злочину, в одній із кімнат побачили труп Валентина. На ньому — проникаюче ножове поранення лівої передньої частини грудної клітки в області серця. Згідно із висновком судово-медичного експерта, встановлено, що смерть настала внаслідок великої внутрішньої кровотечі, зумовленої великим проникаючим пораненням грудної клітки з ушкодженням серця.
Міліціонери кажуть – трагедія сталася під час пиятики. Саме тоді п’яна Наталя вдарила співмешканця ножем у груди. Після цього жінка спокійно лягла спати. Коли ж прокинулася і зрозуміла, що накоїла, то відразу викликала міліцію.
Заступник керівника Острозького МВ Микола Ковальчук розповідає:
— Затримана не переховувалася. Сама повідомила працівникам міліції про скоєне. Наталію допитали і вона розповіла, що не мала наміру вбивати співмешканця, а хотіла лише пожартувати.
Сусіди загиблого кажуть — останнім часом чоловік не працював та частенько пиячив. У цій справі йому допомагала співмешканка Наталія, яка з’явилася в його будинку два роки тому.
Розповідає Любов Ковальчук, Острозький міжрайонний прокурор:
— Сусіди пояснюють, що Наталя та Валентин частенько зловживали спиртним, влаштовували і сварки, і бійки, в ході яких частенько хапалися за ножа — як жінка, так і вбитий. Але цьому мав настати кінець, і він настав.
За фактом умисного вбивства слідчі порушили кримінальну справу. Міру покарання матері двох неповнолітніх дітей має визначити суд.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору