Рівне:

Створення та просування сайтів

УБОЗ затримав бригаду

Кримінал 22-травня, 2008, 13:439 prov 1 154
Як повідомили в прес-службі ГУБОЗ МВС України, за матеріалами працівників управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Рівненській області порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України щодо неодноразово засудженого та двох його спільників.
Як встановили оперативники УБОЗ, зловмисники із застосуванням психологічного тиску, фізичного насильства з нанесенням тяжких тілесних ушкоджень, вимагали щомісячної оплати у приватних підприємців Демидівського району Рівненської області за невтручання у здійснення підприємницької діяльності. Також УБОЗівці з’ясували, що зловмисники погрожували насильством над родичами та близькими підприємців у разі непокори їхнім вимогам.
Утім, під час вимагання та передачі грошей — 10 тисяч доларів США — працівники УБОЗ зловмисників затримали. У ході проведення поверхового обшуку в одного з членів банди оперативники виявили та вилучили спеціальний пристрій для стрільби гумовими кулями марки «Сертіна-Стартер» без відповідних документів, споряджений гумовими набоями з металевими кульками.
Зловмисники наразі перебувають під арештом і чекають завершення всіх слідчих дій, щоб потім відповідати за свої злодіяння перед судом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору