Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 22-травня, 2008, 13:449 prov 1 393
Гоща
18 травня в Гощі відбувся вечір-реквієм, приурочений до Дня пам’яті жертв політичних репресій в Україні. До уваги присутніх представили виставку книг про скорботні події масових політичних репресій в Україні 1937–1938 років. Цього ж дня біля пам’ятника загиблим за волю України в селі Дуліби та пам’ятного знака в селі Рясники відбулося вшанування пам’яті жертв політичних репресій в Україні та покладання квітів і вінків.

Дубно
Вперше за останні двадцять років реанімаційне відділення Дубенської міської лікарні отримало новенькі бінокулярний мікроскоп і центрифуги. Відтепер медики мають змогу оперативно і якісно зробити той чи інший аналіз при дослідженні біомаси. А для станції „швидкої допомоги” придбано автомобіль.

Зарiчне
З метою інвентаризації земельних ділянок, що знаходяться у власності і користуванні громадян, працівники Зарічненського відділення Дубровицької МДПІ спільно з відділом земельних ресурсів у Зарічненському районі провели семінар для працівників-землевпорядників селищної та сільських рад району. Усього в семінарі взяли участь представники 13 рад району.

Корець
Другий етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних закладів за професією «тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва» відбувся днями на базі ВПУ №24 у Корці. За підсумками виконання теоретичних і практичних завдань переможцем став М.Ожеховський (Клеванський професійний ліцей), друге місце посів І.Немира (ВПУ №24, м.Корець), третє — В.Конько (ДПТНЗ «Сарненський професійний аграрний ліцей»).

Кузнецовськ
На 21 сесії міської ради міський голова В.Коровкін вручив вчителям загальноосвітніх навчальних закладів міста грамоти виконавчого комітету Кузнецовської міської ради за вагомий внесок в підготовку учнів навчальних закладів міста, які стали переможцями Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика, а також грошові премії учням — переможцям конкурсів та олімпіад різних рівнів.

Острог
Нещодавно Національний університет «Острозька академія» відвідав Орест Цап, професор Монітобського університету (Канада), який взяв участь у роботі ІІ міжнародної науково-практичної конференції «Міжкультурна комунікація: мова-культура-особистість» та прочитав студентам університету низку лекцій щодо використання мобільних технологій у навчальному процесі. Крім того, Орест Цап підготував наукову презентацію «Легенда про Мазепу», яку студенти мали змогу прослухати з уст самого автора.

Радивилiв
24 травня у Радивилові святкуватимуть День міста. У програмі свята будуть проведені такі заходи: Міс ліцею, концертна програма за участю самодіяльних колективів району, святкова лотерея, феєрверк, спортивні змагання з міні-футболу та волейболу.

Рiвне
З 26 по 31 травня з 5:00 по 19:00 годину у зв’язку із проведенням ремонтних робіт на телевізійній вежі в селі Антопіль (Рівненський район) тимчасово не працюватимуть всі телевізійні радіопередавачі. Мешканці Рівного і прилеглих до обласного центру населених пунктів у цей час зможуть переглядати лише телевізійні програми телеканалів «1+1», «Інтер» СТБ і слухати програми Національної радіокомпанії України (УР-1), Рівненської ОДТРК (радіо «Край»), радіо «Трек», «Нашого радіо», радіо «Ретро» та «Люкс ФМ».

Сарни
У Сарнах визначили переможців та лауреатів І туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». У номінації «Кращий керівник» переможцем став начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Руслан Марковець, а лауреатом — завідувач сектором контролю апарату райдержадміністрації Олександр Похозей. У номінації «Кращий спеціаліст» переможцем став провідний спеціаліст юридичного відділу апарату райдержадміністрації Роман Набухотний, а лауреатом — головний спеціаліст відділу грошових виплат і компенсацій управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Олена Шевня.А вы вкурсе что на FroGik.Ru можно без регистрации абсолютно бесплатно скачать PHP DevelStudio. Лучший портал рунета. Все бесплатно и по прямой ссылке!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору