Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський аеропорт прийматиме гостей ЄВРО-2012

Актуально 22-травня, 2008, 14:249 prov 1 290
Ця подія трапилася минулого тижня в Києві. Як повідомив директор підприємства „Міжнародний аеропорт Рівне” Віктор Якобчук, столичні чиновники спільно з представниками європейської футбольної спільноти після вивчення стану аеропорту та його злітно-посадкової смуги вирішили довго не тягнути з вердиктом і постановили надати Рівненському летовищу статус запасного під час проведення європейського футбольного форуму 2012 року.
Запорукою позитивного рішення футбольних чиновників стало те, що Рівненська область знаходиться на перехресті транспортних шляхів між Україною та Польщею і має розвинену транспортну мережу. До того ж, як відомо, Рівненський аеропорт має статус міжнародного і подібних літовищ в сусідніх областях взагалі немає, за винятком Івано-Франківська.
Віктор Якобчук сподівається, що долучення нашого аеродрому до ЄВРО-2012 сприятиме залученню в його розвиток нових фінансових вкладень. Тож невдовзі можна сподіватися, що Рівненський аеропорт стане міжнародним не лише на паперах, а поліпшиться його інфраструктура і за рівнем обслуговування він зможе посперечатися із літовищами з багатьох європейських міст.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору