Рівне:

Створення та просування сайтів

Луценко відкрив всеукраїнський центр оформлення закордонних паспортів

Україна і світ 22-травня, 2008, 15:189 prov 2 502
Присутній на відкритті центру міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко зазначив, що в цій установі (розташованій за адресою вул. Саксаганського, 4) відтепер можуть замовити й отримати закордонні паспорти всі громадяни України, незалежно від того, де вони живуть і зареєстровані.
– У цьому центрі будь-який громадянин, незалежно від того, в якій області живе, може отримати паспорт за три, десять і тридцять днів, – сказав Юрій Луценко.
За його словами, відкриття цього центру є “завершенням першого етапу вдосконалення системи автоматичної видачі закордонного паспорта”.
Водночас міністр пообіцяв, що за місяць у столиці на вул. Б.Хмельницького буде відкрито й центр оформлення і видачі закордонних паспортів для киян і жителів Київської області. А до кінця поточного року такі установи мають з`явитися в усіх областях країни.
Як повідомили у Департаменті зв`язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ України, центр створено на базі Державного департаменту у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб при МВС України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору