Рівне:

Створення та просування сайтів

Головний ДАІшник області перевірив особисто автобуси

Останні новини 23-травня, 2008, 13:239 prov 1 180
Навести порядок у сфері пасажирських автоперевезень – така мета операції «Автобус 2008», що проводиться на території держави та в нашій області, зокрема.
В рамках проведення операції 22 травня в період з п’ятої до десятої години ранку було проведено перевірку декількох базових підприємств технічного стану автобусів та маршрутних таксі, що залучаються до перевезення пасажирів
П`ять мобільних груп, що складалися з державтоінспекторів автомобільно-технічної інспекції ДАІ провели цільові перевірки базових підприємств, що надають послуги із зберігання, перед рейсового медичного та технічного в Рівному та Дубно.
Керівник Управління ДАІ Микола Слободенюк очолив роботу мобільних груп та особисто провів випуск автобусів на лінію у ВАТ «Рівнепасвантажтранс», ТзОВ «Захід-Авто», ПП «Корецьавтотранс». Про це повідомил з прес-групи УДАІ УМВС.
Увага! Конкурс
Відділ у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації спільно з молодіжним центром праці „Спеціаліст”, обласним центром зайнятості, представництвом Держкомітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Рівненській області, головним управлінням економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації у травні-серпні 2008 року в рамках ювілейного Х Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді проводить обласний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді.
Конкурс проводитиметься у двох номінаціях:
„виробництво, сфера послуг і торгівля”;
„соціальний проект”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору