Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівненській обласній державній адміністрації відбувся семінар - «Інноваційно-інвестиційна діяльність регіонів»

--- 23-травня, 2008, 18:559 prov 1 202
22 травня 2008 року у Обласному виставково-діловому центрі у рамках проекту «Підвищення кваліфікації молодих управлінців», який впроваджується за підтримки Міністерства економіки України та товариства «InWent» відбувся навчальний семінар-тренінг інноваційно-інвестиційної тематики для начальників управлінь економіки міст і районів області, фахівців структурних підрозділів облдержадміністрації, установ, організацій, які задіяні в процесі інвестиційної діяльності.
Основними референтами семінару були: Людмила Корбут – експерт товариства «InWent» (Німеччина) та Ігор Тимошенко - начальник головного управління економіки та інвестиційної політики облдержадміністрації. Пані Людмила Корбут презентувала територіальний та регіональний маркетинг на прикладі діяльності агенств «Invest in Germany“ і „ZAB Zukunftsagentur Brandenburg“ та провела роботу в групах щодо стратегії залучення іноземних інвесторів, а також протягом всього семінару ділилася практичним досвідом та порадами по залученню інвесторів використовуючи передовий німецький досвід.
Також в ході семінарі-тренінгу були розглянуті фактори інвестиційної привабливості регіону (Ігор Тимошенко), роль агенції «ІнвестІнРівне» в інвестиційної діяльності, (Руслан Свірський, директор агенції «ІнвестІнРівне), роль промислової нерухомості при реалізації інвестиційних проектів (Олександр Осовець, начальник управління інноваційно-інвестиційної політики та розвитку підприємництва), розвиток презентаційних навичок, підготовка успішної презентації (Іванка Калитинська, економіст головного управління економіки та інвестиційної політики).
В результаті проведеного семінару-тренінгу учасники поновили знання із сфери інвестиційної діяльності, стандартизували підгоди до залучення інвестицій, навчились використовувати сучасні інструменти роботи з інвесторами.
Довідково:
InWEnt – (нім.) Internationale Weiterbildung und Entwicklung gemeinnutzige GmbH – суспільно-корисна організація, діяльність якої спрямована на міжнародне підвищення кваліфікації та розвиток персоналу.
На основі багаторічного досвіду у сфері міжнародного співробітництва InWEnt орієнтує свої практичні програми на молодих управлінців і фахівців у галузі економіки, політики та громадського суспільства з усього світу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору