Рівне:

Створення та просування сайтів

Спорт для відважних

Останні новини 26-травня, 2008, 12:549 Lobanovskiy 1 223
На урочистому відкритті змагань з теплими словами привітання та побажанням вдалих стартів до учасників звернувся заступник начальника головного управління МНС України в Рівненській області Юрій Малевич.
Цього року на змагання до обласного центру приїхали 21 команда підрозділів пожежно – рятувальної служби Рівненщини. Свою фізичну загартованість, уміння, витримку та професіоналізм спортсмени – рятувальники демонстрували, змагаючись у п’яти видах: сходженні по штурмовій драбині на 4-й поверх навчальної вежі, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами, підйомі по висувній драбині у вікно четвертого поверху навчальної вежі, пожежній естафеті та бойовому розгортанні. Численні глядачі змагань стали свідками захоплюючого видовища, дивувалися легкості, з якою рятувальники виконували складні елементи пожежно – прикладних вправ. Всі спортсмени були підготовленні відмінно, Але як і у всіх змаганнях, суддівській коллегії довелося визначати переможців та призерів.
Тому перше загальнокомандне місце та звання чемпіона області завоювала команда рятувальників з ДПЧ-6 по охороні Рівненської атомної електростанції, друге місце вибороли прикладники СДПЧ-13 Дубенського районного відділу ГУ МНС, а третє почесне місце посіла команда спортсменів з ДПЧ-5 по охороні ВАТ „Рівнеазот”.
Пожежники – рятувальники постійно тренуються для участі в цих змаганнях, що допомагає їм на практиці при ліквідації надзвичайних ситуацій та гасінні різноманітних пожеж.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору