Рівне:

Створення та просування сайтів

На Львівській залізниці визначили «Кращих за професією»

Останні новини 26-травня, 2008, 16:529 Lobanovskiy 1 307
Конкурс відбувався у кілька етапів: спочатку кращих визначали у підрозділах, а вже переможці цього етапу брали участь у фінальному змаганні. Конкурсантам довелося підготуватися як до теоретичних питань (зі сфери організації роботи, правил безпеки, охорони праці, етики та культури спілкування з пасажиром та ін.), так і до практичного етапу.
Дорослі учасники конкурсу по-дитячому азартно підтримували своїх колег по команді та по-дорослому відповідально виконували усі конкурсні завдання. Найзапекліша боротьба розгорнулася серед провідників. «Ви — обличчя залізниці, адже найбільше контактуєте з пасажирами, — сказав під час відкриття фінальної частини конкурсу заступник начальника Львівської залізниці з соціальних та кадрових питань Володимир Чернега. — На вас величезна відповідальність і за пасажирів, і за комфортні умови для них».
Після напружених змагань журі визначили кращих у відповідних професіях. Так найкращим начальником поїзда на Львівській залізниці є Іван Сак (пасажирське вагонне депо Львів), кращим інструктором резерву провідників стала Тетяна Саваш (пасажирське вагонне депо Ковель), звання кращого квиткового касира виборола Олександра Кравчук (вокзал станції Трускавець), найкращого провідника у дальньому сполученні – Світлана Хмарук (пасажирське вагонне депо Ковель), кращою серед провідників приміського сполучення стала Галина Кадило (моторвагонне депо Львів), а найкращим інструктором резерву провідників приміського сполучення визнано Віру Лабойко (моторвагонне депо Львів). Усіх переможці конкурсу отримають премії від керівництва Львівської залізниці та Дорпрофсожу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору