Рівне:

Створення та просування сайтів

СПІЛЬНИЙ ПРОЕКТ ВЛАДИ І БІЗНЕСУ

Останні новини 27-травня, 2008, 10:429 Lobanovskiy 1 137
“Сьогодні, за рахунок цих коштів можна хоча б частково вирішувати ті проблеми, які у вас є. Найголовніша серед них, мабуть, житлова. Зокрема, житла потребують сім’ї, які виховують 10 і більше неповнолітніх дітей. Для того, щоб допомогти у їх вирішенні, були прийняті відповідні документи Президентом України. Відповідно цих документів у нашій області реалізується спільний проект влади і бізнесу “Зігрій любов’ю дитину” – підкреслив Петро Віталійович Рухер.
Суть проекту полягає у тому, щоб покращити житлові умови багатодітних сімей. Вже за проектом є перші кошти, які будуть передані на спеціальний рахунок райдержадміністрації. Розподіл цих коштів здійснюється пропорційно кількості багатодітних сімей в Рівненській області. Таких сімей в районі – 31. На кожну багатодітну сім’ю буде перераховано 17 489 гривень для покращення житлових умов. Кошти можуть піти на придбання житла, ремонт житла шляхом перераховування коштів продавцеві будівельних матеріалів, на придбання самих будівельних матеріалів. Голова райдержадміністрації запевнив, що сума коштів з кожним роком буде збільшуватись.
При райдержадміністрації буде створена спеціальна робоча комісія, яка буде відстежувати цей процес, буде допомагати у вирішені організаційних питань.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору