Рівне:

Створення та просування сайтів

Літні канікули без ДТП!

Останні новини 27-травня, 2008, 10:519 Lobanovskiy 1 636
І надалі для вартових доріг профілактика дитячого травматизму на дорогах залишається однією із пріоритетних напрямків у діяльності.
Щорічно перед початком літніх канікул працівники ДАІ продовжують проводити профілактичні бесіди з підростаючим поколінням аби зберегти їхнє здоров’я та життя.
Сьогодні, 27 травня учні ЗОШ № 9 м. Рівного мали змогу поспілкуватися з представниками Державтоінспекції та задати свої питання. Крім цього, гості нагадали дітям про безпечну поведінку на дорозі та наслідки від невиконання вимог ПДР. Основну увагу, звернули на дотримання дорожньої грамоти під час проведення літнього відпочинку. Адже, за статистикою найбільше у дорожньо-транспортні пригоди потрапляють діти саме під час літніх канікул.
Загалом з початку цього року на дорогах Рівненщини зареєстровано 25 аварій за участю дітей віком до 16 років, у яких травмовано 29 чоловік. Найчастіше у ДТП потрапляють діти-пішоходи віком від 7 до 14 років.
Працівники ДАІ звертаються з проханням до батьків та дорослих, не забувати нагадувати своїм дітям про дотримання безпечної поведінки на дорозі, бути гідним прикладом у виконання «дорожньої грамоти»! Адже, тільки разом ми зможемо зберегти життя наших дітей!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору