Рівне:

Створення та просування сайтів

Працівники Рівненської митниці вилучили бурштин

Останні новини 28-травня, 2008, 19:119 prov 2 118
23 травня під час проведення спільних з оперативними працівниками спец.підрозділу УСБУ в Рівненській області заходів працівниками Рівненської митниці в автомобільному пункті пропуску “Прикладники” митного поста “Дубровиця” в рейсовому автобусі сполучення “Рівне-Пінськ” під час прикордонно-митного контролю пасажирів у громадянина України, в дорожній сумці було виявлено каміння темно-жовто-коричневого кольору вагою 6,5 кг. (каміння бурштину).
Молодий чоловік, мешканець м. Рівне, заповнюючи митну декларацію вказав в ній тільки особисті речі, забувши про значну кількість буршину-сирцю, приховану серед них. В своїх поясненнях порушник був неоригінальний – каміння попросив перевезти за кордон малознайомий чоловік з Рівного, а в Пінську до нього підійдуть і заберуть пакунок.
По даному факту працівниками Рівненської митниці складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст. 340 Митного кодексу України «Недекларування товарів, транспортних засобів» відповідальність за якою тягне накладення штрафу від ста до тисячі мінімумів доходів громадян або конфіскацію товарів. Бурштин вилучено, правоохоронці проводять оперативні заходи щодо встановлення осіб, причетних до видобутку та реалізації бурштину.

Прес-центр
Рівненської митниці
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору