Рівне:

Створення та просування сайтів

Завтра відбудеться засідання координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва

Останні новини 05-чер, 2008, 09:199 prov 1 262
Завтра, 5 червня о 14.30 під головуванням заступника міського голови з питань економіки, торгівлі та залучення інвестицій Сергія Миколайовича Васильчука відбудеться засідання координаційної ради з питань розвитку малого та середнього підприємництва. Засідання відбудеться у сесійному залі, що знаходиться за адресою: вул. Поштова, 2.
До участі у засіданні координаційної ради запрошені суб’єкти малого та середнього бізнесу з метою сприяння розвитку інвестиційної та підприємницької діяльності у нашому місті, ефективного виконання заходів програм, раціонального використання бюджетних коштів та підвищення довіри підприємців до влади.
Під час засідання координаційної ради Сергій Васильчук прозвітується про стан розвитку підприємництва в місті, розгляд проблемних питань та шляхів їх вирішення в рамках Всеукраїнського форуму «Влада і бізнес - партнери», а також про хід реалізації та фінансування заходів «Інвестиційної програми Рівного у 2008 році». Окрім того, Сергій Васильчук озвучить ініціативи міської влади щодо створення та підтримки дитячих майданчиків в місті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору