Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 05-чер, 2008, 11:519 prov 1 207
Гоща
Голова Гощанської райдержадміністрації Василь Харковець та його заступник Геннадій Владичук провели зустріч з п’ятьма багатодітними матерями району. Метою заходу було висвітлення механізму використання коштів, отриманих від благодійників багатодітними сім’ями, які виховують 10 і більше неповнолітніх дітей, та є учасниками спільного проекту влади і бізнесу «Зігрій любов’ю дитину».

Дубно
Почесне звання «Заслужений працівник сільського господарства України» присвоєно Комару Володимиру – трактористові-машиністу Дубенського міжрайонного управління водного господарства Рівненського обласного управління меліорації і водного господарства. «За вагомий особистий внесок у забезпечення вітчизняної економіки водними ресурсами, розвиток меліорації земель, багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня працівників водного господарства» — йдеться у тексті Указу

Дубровиця
У Дубровиці для нових асистентів та представників державних адміністрацій з Львівської, Вінницької, Чернівецької, Волинської, Закарпатської, Запорізької, Тернопільської, Вінницької, Одеської областей відбувся семінар-тренінг: “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”. Цей проект фінансується Європейським Союзом з обміну досвідом з місцевими громадами на базі проектів, створених Чорнобильською Програмою відродження та розвитку ООН.

Здолбунiв
26 травня фахівці Здолбунівського районного центру зайнятості на нараді директорів шкіл району підбили підсумки огляду профорієнтаційної роботи у загальноосвітніх школах за 2007-08 навчальний рік. Переможцями стали: Новосілківська загальноосвітня школа I-II ступенів (І місце), Білашівська загальноосвітня школа I-II ступенів (ІІ місце), та Дерманський навчально-виховний комплекс «загальноосвітня школа I ступеня – гімназія» (ІІІ місце).

Костопiль
У 2007 році в середньому на один ФАП району асигновано 22,9 тис.грн. У тому числі на надання невідкладної медичної допомоги на одного жителя села протягом року було використано 2грн.30коп., що майже в два рази нижче необхідного показника. В цьому є провина окремих сільських виконкомів, що виділяли недостатньо коштів на невідкладну медичну допомогу. Залишається й донині не вирішеним питання укомплектованості лікарськими кадрами амбулаторій Берестовця та Яполоті.

Кузнецовськ
У місті атомників відбулося засідання виконкому Кузнецовської міськради, під час якого розглянуто питання про виконання бюджету міста Кузнецовськ за І квартал 2008 року, про підсумки роботи підприємств, організацій та установ міста за І квартал 2008 року та інші.

Острог
На низькому рівні залишається забезпечення нормальних умов життя для інвалідів у Острозькому районі. Як розповів заступник голови Рівненської ОДА Степан Павлюк, на Острожчині при плані пристосування 36 об’єктів до доступу осіб з обмеженими фізичними можливостями облаштовано всього 18, із 36 закладів освіти — 22, із 65 закладів культури облаштовано 46. Не створені спеціалізовані транспортні служби з перевезення людей з особливими потребами, які користуються візками та медичними ходунами. Не передбачалося протягом 2007–2008 років на рівні району фінансування заходів із забезпечення осіб з обмеженими фізичними можливостями транспортними засобами та допоміжними засобами.

Рiвне
У межах обласного відбіркового туру 11 Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута-2009» у Рівному обрано 5 виконавців та музичних колективів. У відбірковому турі взяли участь 56 солістів та колективів у п’яти жанрах: поп-музика, рок-музика, танцювальна музика, акустична музика та інша музика. Всього – 160 учасників з м.Рівного та області. Переможцями у зазначених номінаціях відповідно стали: Юлія Щепанська (м.Рівне), гурт «Resnullius» (м.Рівне), гурт «Wild Boys» (м.Рівне), Сергій Воронько «Ворон» (м.Здолбунів) та гурт «Остання хвилина» (м.Рівне). Фінал фестивалю – у вересні 2009 року у м.Чернівці.

Сарни
83 дитини перебуває нині в черзі на влаштування в дошкільний заклад у селі Люхча Сарненського району. Найближчим часом тут мають намір облаштувати під дитсадок старе приміщення місцевої школи. До речі, один дитсадок у с.Люхча нині вже функціонує.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору