Рівне:

Створення та просування сайтів

Міліціонери роздавали подарунки

Актуально 05-чер, 2008, 11:519 prov 1 126
Зокрема, у п’ятницю гостей зустрічали учні Рафалівської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів. Від начальника Володимирецького РВ УМВС Івана Стрибулевича та керівництва управління вони отримали солодощі та DVD-плеєр.
– У школі-інтернаті навчається 220 учнів, з них 9 сиріт і 93 дитини, які мають соціальний статус напівсиріт та незахищених, – розповідає заступник директора навчального закладу Галина Прокопчук. – Дуже приємно, що наш заклад регулярно відвідують працівники Володимирецького райвідділу та обласного управління міліції і в такий нелегкий час привозять подарунки. Діти з нетерпінням чекають своїх „шефів”. Тому хочеться від усього учнівського та педагогічного колективу щиро подякувати правоохоронцям, побажати їм здоров’я, щастя, успіхів у роботі і надалі співпрацювати з нами.
Як повідомили у ВЗГ УМВСУ в Рівненській області, наступного дня керівництво УБОЗ УМВС побувало на святі останнього дзвоника у Дубенській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті. Перший заступник начальника управління МВС – начальник управління БОЗ Олексій Харкевич та його заступник Василь Коваль, звісно ж, приїхали не з порожніми руками. Подарунки отримали ті, кому за рік належить повернутися у стіни рідного начального закладу, й ті, хто відтепер самостійно крокуватиме дорогою життя. Олексій Харкевич побажав випускникам твердої віри у завтрашній день і головне – не збитися з правильного курсу.
А 2 червня начальник управління МВС Ярослав Голомша, його заступник Юрій Михальчук та працівники Рівненського міськвідділу міліції навідалися в притулок для дітей служби у справах неповнолітніх Рівненської облдержадміністрації. Вихованці цього закладу (а це переважно діти-сироти, позбавлені батьківського піклування) не лише у свята, а й у будні не обділені увагою правоохоронців.
– Вже стало традицією для працівників міліції Рівненщини хоч якимось чином підтримувати дітей, які «мешкають» у притулку, – зазначив Ярослав Голомша. – Перебуваючи у стінах цього закладу, ми відчуваємо тривогу за цих скривджених долею малюків, відчуваємо їхній біль і смуток. Із невеличкими символічними подарунками вони отримують принаймні часточку батьківського тепла, яке їм передають правоохоронці. Думаю, ми й надалі працюватимемо в такому ж дусі, допомагатимемо виховувати цих дітлахів.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору