Рівне:

Створення та просування сайтів

«НеГрузовики» їдуть до «Сігету»

Бомба 11-чер, 2008, 18:439 prov 1 863
Група «НеГрузовики», більш відома під попередньою назвою «…И друг мой грузовик», уперше відвідає «Сігет» у ролі учасників фестивалю. Проте ці артисти далеко не перші представники України, що стали учасниками знаменитого фестивалю. У 2006 році там побували «Mad Heads XL», які прийшли на вечірку «Сто днів до Сігету» поділитися враженнями й побажати «НеГрузовикам» гарного виступу.
— «Це, безперечно, група європейського рівня, якій місце на «Сігеті» – повідомив ,Вадим Красноокий з гурту «Mad Heads XL». – У будь-якому випадку, вони знайдуть там багато яскравих вражень, чого я їм і бажаю.
На відміну від попередніх років, шістнадцятий фестиваль «Сігет» триватиме не сім, а п’ять днів. Протягом цього часу на головній сцені фестивалю виступлять: «Iron Maiden», «Ар І ЕМ», «Sex Pistols», «Babyshambles», Ройзін Мерфі, «Кайзерег» та Джеміроквай, які вже підтвердили свою участь.
Шістнадцятий музичний фестиваль «Сігет» розпочнеться дванадцятого серпня в Угорщині. «НеГрузовики» виступатимуть в останній день фестивалю – сімнадцятого серпня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору