Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 08-бер, 2007, 16:239 prov 1 314
***

У суботу стартує відкритий обласний турнір з футболу-2007 меморіал Володимира Шморгуна на призи газети ”Вільне слово”. У змаганнях візьмуть участь дванадцять колективів. Ігри пройдуть на запасному полі стадіону ”Авангард”.

***

Відбувся фінал конкурсу ”Жінка 2006 року” у Рівному. Серед представниць галузі фізичної культури та спорту переможницею стала майстер спорту міжнародного класу, чемпіонка Європи з водних видів спорту на короткій та довгій воді Ганна Хлістунова.



***

Костопільська команда ДЮСШ виборола третє місце на Кубку обласної ДЮФЛ з міні-футболу серед юнаків 1991 року народження. Фінал змагань відбудеться 11 березня. В ньому гратимуть кузнецовська команда та ”Штурм”.

***

Без медалей повернулися рівнянки з чергового Кубка світу з дзюдо, який відбувся у Празі. У ваговій категорії 48 кг Ольга Суха зазнала двох поразок, а у ваговій категорії 78 кг Вікторія Денисенко здобула одну перемогу і стільки ж програла.



***

У Харкові відбувся відкритий зимовий чемпіонат України з плавання серед дорослих та молоді.

В командному заліку в другій групі областей рівненські спортсмени посіли третє місце. В особистому заліку чемпіоном України став майстер спорту міжнародного класу Дмитро Назаренко на 400 м комплексним плаванням та виборов бронзову нагороду на 200 м к/п. Естафетна команда в складі Дмитра Назаренка, Андрія Волошина, Артура Яковчука та Віктора Яськова виборола бронзові нагороди (тренери Сергій Бондар, Світлана Волошина, Тарас Байдан). Галина Петрушко з Кузнецовська виборола бронзову нагороду у плаванні на 50 м брасом (тренер Олександр Савчук).

Вдало виступили і молоді спортсмени. Чемпіонами України серед молоді стали вихованці рівненської СДЮШОР Катерина Дікіджі на 100 м вільним стилем (тренер Олег Шеремет) та Віктор Марчук 50 м на спині (тренери Петро Нагорний та Ірина Лебедь). Вихованець цих же тренерів Павло Сергеєв на дистанції 100 м батерфляєм здобув бронзу.



***

Дванадцять команд взяли участь у чемпіонаті Рівненської області з підводного лову риби на мормишку. У командному заліку на льоду Басівкутського озера перемогла команда, яка представляла риболовний магазин ”Карась”. В особистому заліку виграв рівнянин Василь Степанюк, який за два етапи зловив 2 кілограми 230 грамів риби.

***

У Рівному відбувся фінал зимового чемпіонату України з пляжного волейболу серед дівчат до 16 років. Впродовж трьох днів у спортзалі ОДЮСШ Рівного проходили напружені поєдинки команд із Сум, Іллічівська, Дніпропетровська, Кременчука, Рівного та Рівненської області. Перемогу здобули переможниці перших двох турів чемпіонату рівнянки Валентина Грицюк та Олена Басанова. Вони у фіналі здолали опір сумчанок — 2:0 (22:20, 21:12). Окрім того, Олену Басанову визнано кращим гравцем зимового чемпіонату України серед дівчат.

***

Відбулися перші ігри другого раунду плей-оф четвертого чемпіонату аматорської баскетбольної ліги Рівного. У боротьбі за медалі Університет “Україна” — переміг “Європейський університет” — 73:60, а “ЛАВІС” — сарненський “Будсервіс” — 71:54. У суперечці за п’яте-восьме місця були зафіксовані рахунки: БК “Здолбунів” — БК “Реноме” — 68:85, НУВГП — ОДЮСШ-90 — 77:57.

Повторні матчі пройдуть 13-14 березня.

Сторінку підготував Володимир Присяжнюк, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору