Рівне:

Створення та просування сайтів

День випускника відзначать 21 червня

Останні новини 17-чер, 2008, 14:079 prov 1 167
Заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко провела нараду з організації і проведення наймасовішого загальноміського свята «Випускник -2008».
Як зазначила Світлана Богатирчук-Кривко, цього року день відзначення свята випускників співпадає з днем святкування далекого 1941 року. Саме тому першим, що зроблять випускники 21 червня це покладуть квіти до пам’ятників і пам’ятних знаків Рівного встановлених на честь героїв Великої Вітчизняної війни та загиблим за Україну, а також до пам’ятника Генію великого Кобзаря Тарасу Григоровичу Шевченку.
Під час наради було внесено деякі зміни до прийнятого 4 червня розпорядження міського голови «Про проведення загальноміського свята «Випускник – 2008». Зокрема, з ініціативи Світлани Богатирчук-Кривко, рух святкової колони випускників розпочнеться не з бульвару Незалежності, а з традиційного місця – парку ім. Т. Г. Шевченка. 17.00 - початок формування колони. Тому рух транспорту буде призупинений з 17.00 год вул. Соборною від Кооперативного колледжу, та перекритий до 19.30 вулицями Міцкевича і Кавказькою. В цей день буде по-святковому прикрашений майдан Просвіти та ввімкнені фонтани.
Колона випускників рухатиметься вул. Соборною до перехрестя з вул. Міцкевича, далі вул. Міцкевича та Кавказькою до майдану Просвіти.
На майдані Просвіти відбудуться урочистості, де випускників вітатимуть представники влади міста та області, а 65 учнів Рівного отримають золоті та срібні медалі.
На час офіційної частини на майдані Просвіти чергуватимуть дві карети швидкої допомоги, одна з яких буде стояти біля Укрсоцбанку, а інша біля кафе «Два гуся». Міська влада також потурбувалася про охорону громадського порядку під час проведення офіційних заходів та індивідуального святкування випускників. Так, начальник міського відділу УМВС Григорій Зарічнюк забезпечить по двох інспекторів міліції в кожний заклад де, вже не учні, святкуватимуть випускний. Представники правоохоронних органів як і в минулому році зустрінуть разом з випускниками схід сонця.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору