Рівне:

Створення та просування сайтів

Вибори міського голови Рівного можуть призначити на грудень

Останні новини 18-чер, 2008, 10:369 prov 1 445
З таким запитанням до мешканців Рівненщини звернувся народний депутат України (фракція БЮТ), голова Рівненської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Юрій Прокопчук. Під час телефонної розмови з зали Верховної Ради він повідомив, що три політичні сили: партія Регіонів, КПУ та блок Литвина блокують трибуну та не дають можливості працювати решті депутатського корпусу.
- Ми маємо зараз розглядати пакет соціальних питань, а це допомоги сиротам, пенсіонерам, інвалідам – розповів Юрій Прокопчук, - нам цього не дають зробити. Хоча всі ж кричали та клялися, що соціальні питання голосуватимуть. Навіщо ж давати порожні обіцянки та дурити людей.
Через блокування трибуни, депутати не зможуть підтримати проект призначання дострокових виборів міського голови Рівного.
- Це питання стоїть майже у кінці порядку денного сесії, - зазначив депутат-«бютівець», - і ми просто можемо до нього не дійти. У такому разі до його розгляду повернемося вже після канікул, восени. І вибори змушені будемо призначити на грудень- місяць. Але обіцяю, що ми зробимо все можливе, щоб призначити вибори на вересень. Місто Рівне не може так довго бути без мера.
Прес-секретар РОО ПП ВО «Батьківщина» Володимир Попик
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору