Рівне:

Створення та просування сайтів

Сьогодні на Рівненщину з робочим візитом прибуває депутат Верховної Ради Павло Жебрівський

Останні новини 23-чер, 2008, 11:409 prov 1 270
Сьогодні на Рівненщину з робочим візитом прибуває депутат Верховної Ради України шостого скликання Павло Жебрівський. Протягом 23, 24 та 27 червня народний депутат України відвідає Рівненський, Млинівський, Демидівський, Дубенський та Радивилівський райони, де зустрінеться з місцевими громадами.
В рамках робочого візиту 23 червня відбудеться спільна прес-конференція Степана Павлюка та Павла Жебрівського. У понеділок, 23 червня 2008 року, в облдержадміністрації відбудеться спільна прес-конференція заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації Степана Павлюка та депутата Верховної Ради України Павла Жебрівського. Тема прес-конференції – ситуація що склалася з виплатою «чорнобильських» коштів, а також можливість виділення Рівненській області додаткової субвенції з держбюджету. Захід відбудеться в каб. 601 (адмінприміщення) о 15 год.
23 червня Павло Жебрівський зустрінеться з головою Рівненської обласної державної адміністрації Віктором Матчуком. Протягом цього дня народний депутат України також відвідає Рівненську району санітарно-епідеміологічну станцію смт. Клевань-1 (11.00 – 12.00) та Рівненський обласний госпіталь ВВВ в смт. Клевань-2 (13.30 – 14.30). О 16 годині П. Жебрівський зустрінеться з колективом ВАТ «Поліссяхліб», що знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Макарова 14.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору