Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині собака загриз шестирічного хлопчика

Кримінал 19-чер, 2008, 16:189 prov 1 219
Мама маленького Іллі дуже любить тварин. Вона має ветеринарну освіту. А ще на своєму подвір’ї Ольга влаштувала справжній домашній притулок для покинутих і беззахисних тварин. Собак жінка підбирала на вулиці, поміщала їх у спеціальні величезні вольєри та доглядала за ними. Всього на території її подвір’я живе 10 псів, один із яких і забрав життя її маленького сина.
Ветеринарною практикою Ольга не займалася, однак люди завжди приїжджали до жінки за порадами та допомогою. В день трагедії до неї також прибув чоловік, щоб поговорити про проблеми тварин. У той час, коли мати розмовляла у будинку з приїжджим, шестирічний Ілля грався на подвір’ї. Що змусило хлопчика відімкнути залізну завісу на воротах і зайти до вольєру — невідомо. Та коли дитина опинилася віч-на-віч із собакою, тварина кинулася на неї. Крик відразу почули дорослі, але вже було надто пізно: Ілля втратив свідомість, а скрізь на тілі залишилося безліч слідів від зубів несамовитої тварини. За лічені хвилини хлопчика довезли до лікарні, проте травми виявилися смертельними.
Черговий хірург Нововолинської міської лікарні Ігор Винницький розповів, що вони провели невідкладні першочергові реанімаційні заходи, але ті не дали жодного результату, оскільки дитина померла ще в дорозі. Хлопчикові пес практично не залишив шансів на життя, адже покусав ноги, спину, живіт і навіть обличчя. Кусані рвані рани були повсюди.
Про жахливу трагедію відразу повідомили до міліції. Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Микола Негодюк повідомив, що негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка зі згоди господині знешкодила тварину за допомогою табельної зброї. Такого випадку правоохоронці ще не мали у своїй практиці. Ця ситуація приголомшила навіть їх. Про будь-яку безвідповідальність із боку матері не може бути мови, бо собаки жили в облаштованих за всіма нормами та правилами вольєрах.
Зі слів хрещеної матері, хлопчика дуже любили та постійно за ним доглядали. Як могла трапитися ця трагедія, вона не може збагнути досі, адже дитина була практично під постійним наглядом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору