Рівне:

Створення та просування сайтів

ІЗ ТІНІ ДО СВІТЛА

Особливий погляд 01-бер, 2007, 20:059 prov 1 021
Нещодавно у Млинові побувала знімальна група телеканалу «Тоніс». Звісно, тележурналістів зацікавили не ті п’ять осіб наркозалежних, котрі вписуються в офіційну статистику, а гострі кути цього страшного суспільного явища, які, так би мовити, випирають у селищі: елементарна допомога у стражданнях, психологія страху хворого, ідеологізація ситуації із наркозалежними та інші. Стосувалася мова і Програми ООН «Зменшення шкоди», відповідно до якої навіть розроблені заходи. Зокрема, ця програма передбачає використання наркозамінників для полегшення страждань хворих. Фахівці поки що не дійшли до спільної думки з приводу такого кроку. З іншого боку, ті ж фахівці безсилі перед хворобою.

Де шукати вихід? Один з них, на думку млинівчан, які були учасниками телепередачі, легалізувати пункти продажу наркозамінників під контролем медиків. За їх словами, в Україні у чотирьох областях вже вдалися до таких заходів.

А між тим подейкують, що у райцентрі значно більше, ніж п’ять осіб, загрузли в наркотичному болоті. Невже всі вони потенційні смертники?


Віталій ТАРАСЮК,Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору