Рівне:

Створення та просування сайтів

ПОТРІБНО ПЛАТИТИ ЗБІР ЗА МЕРТВИХ СОБАК?

Актуально 22-лют, 2007, 22:209 prov 1 602
З цією анекдотичною ситуацію жінка звернулась до центру права Рівненського „Комітету виборців України”. З розповіді рівнянки, її сім’я з 1985 року утримувала в квартирі звичайного песика. Після перепису місцевим двірником власників собак її змусили платити в ЖКП відповідний збір як з власника тварини. Проте у 1989 році песик помер.

Після цього і розгорівся весь скандал, адже про смерть тварини господарка не повідомила в житлово-комунальне підприємство, а зробила це вона вже після того, коли їй нарахували певний борг за утримання собаки. Але навіть після повідомлення про смерть її домашнього улюбленця борг з утримання того ж песика нараховують для жінки і далі. Складається думка, що для того, щоб собаку зняли з відповідного обліку, громадянці слід показати мертве тіло тварини.

Якою б комічною не виглядала ситуація, проте факт залишається фактом: жінка змушена на сьогодні гасити борг за свого собаку, який помер ще в 1989 році.

— Дивна тактика й у ЖКП – плати за все, навіть за факт колишнього утримання собаки” – коментує ситуацію юрист РОГО КВУ Сергій Затинний. — З такими темпами рівнян незабаром можуть змусити платити й за тарганів, мотивуючи це тим, що вони також проживають (чи проживали) в оселі. На жаль, цей факт вкотре свідчить про необхідність термінового реформування житлово-комунальної сфери як на місцевому, так і на державному рівні.


Святослав ДУБОВ, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору