Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 15-лют, 2007, 22:279 prov 1 465
* * *

У черговому матчі першості України серед команд другої ліги з міні-футболу команда ДЮСШ-4 приймала колектив Львівського банківського інституту. За господарів грав молодіжний склад МФК ”Рівне”, який впевнено здолав суперника — 8:4. Рівнянам у змаганнях залишилося провести два поєдинки.



* * *

Тим часом, МФК ”Рівне” пропускав через зняття з розіграшу ФК ”Бориспіль” 12 тур чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі. Проте суперники нашої команди в західній зоні свої поєдинки зіграли: ”Планета-Міст” — ”Іллічівець-МТП” — 3:1, ”Кардинал” — ”Меркурій-ЧТЕІ” — 8:4, ”Локомотив” — ”Контингент” — 5:0, НУХТ — ”Каменяр” — 3:8. Лідирує у групі одеський ”Локомотив” — 23 очки. Свій наступний матч МФК ”Рівне” проведе 17 лютого в Рівному проти київської команди НУХТ.



* * *

Три тури залишилося провести на першому етапі відкритої зимової першості Рівного з футболу, присвяченої пам’яті Володимира Шморгуна. Після восьми турів у групі, яка виступає на стадіоні ОДЮСШ (парк), двовладдя — по 20 очок набрали команди ”Лавісс” та ”Забороль”, у групі на запасному полі стадіону ”Авангард” лідирує ФК ”Квасилів” — 20, на два менше у ”Водника”. На запасному полі стадіону ”Хімік” першими йдуть господарі, команда ”Хімік” — 21 очко, на два менше у АПП ”Власт”. У другий етап виходять по п’ять перших команд з груп та кращий колектив з трьох зон, який посів шосте місце.



* * *

Визначилися фіналісти Кубка ДЮФЛО з міні-футболу (гравці 1995-1996 років народження). Це право у Рівному та Костополі здобули рівненські команди СДЮШОР ”Верес”, ДЮСШ-4, дві команди з Кузнецовська, та колективи з Дубна та Оженина.



* * *

Колективи Кузнецовського міськвиконкому та Гощанської райдержадміністрації представлятимуть Рівненщину у фіналі Всеукраїнського турніру з міні-футболу ”Граємо за Україну разом”. Ці команди посіли перше та друге місця в обласному турнірі. Серед 19 команд-учасниць були відсутні колективи Березнівської та Володимирецької райдержадміністрацій.



* * *

Тридцять дві команди стартуватимуть в 1/16 Кубка області-2007 з футболу. Згідно з рейтингом складені шістнадцять пар, які 18 квітня розпочнуть боротьбу за почесний трофей. На цьому етапі переможець визначається за результатом одного поєдинку.



* * *

За підсумками минулого спортивного року, три спортсмени та три тренери отримуватимуть стипендії міського голови. Половину мінімальної заробітної плати впродовж року щомісяця отримуватимуть спортсмени Ольга Полховська (велоспорт), Ігор Литвінчук (бейсбол), Світлана Станко (легка атлетика) та тренери Анатолій Чаюк (велоспорт), Олег Шеремет (плавання) та Борис Чулаєвський (легка атлетика).



* * *

Впродовж трьох днів у залі спортивного клубу ”Олімпійські надії” відбувався чемпіонат України з боротьби дзюдо серед спортсменів з вадами зору. У змаганнях взяли участь 66 спортсменів з одинадцяти областей України та Києва. З дев’яти вагових категорій у трьох першими були представники Рівненщини: 36 кг — Логацька з Клеваня, 48 кг — Галинська з Клеваня, 81 кг — Помінов з Рівного.



* * *

Продовжують підготовку до нового сезону гонщики ”Спідвей Клубу Трофимов”. У районі гідропарку юніори команди Ярослав Полюхович, Олександр Дікал, Станіслав Огороднік, Юрій Сіроватко, Антон Звєрєв, Петро Легецький та Віктор Трофимов-молодший під пильним оком Володимира Трофимова й Олега Немчука підвищували свою майстерність. Спробував свої сили на льоду і бронзовий призер чемпіонату України серед юніорів 2002 року Антон Кундеус.


Сторінку підготував Володимир Присяжнюк, Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору