Рівне:

Створення та просування сайтів

Аферистку знайшли через 13 років

Кримінал 03-лип, 2008, 16:149 prov 1 021
Достеменно не відомі дрібні деталі і причина невезіння одного жителя Зарічненського району, умовно назвемо його Миколою Хоменком, але він також опинився у добрячій халепі, організоваій йому махінаторкою Світланою. Правда, тут зіграла фатальну роль жадібність потерпілого, про яку в Одесі кажуть, що вона навіть фраєра звела зі світу.
Світлана майже професійно втерлася у довір’я Миколи і вивідала, що йому вкрай необхідна квартира і обов’язково у Рівному. Безсовісна жіночка нахабно пообіцяла довірливому чоловіку придбати йому дешеве житло в обласному центрі. І вона наприкінці 1994 року прихопила Миколиних 45 мільйонів купоно-карбованців (пригадуєте, тоді були такі грошові знаки) і зникла у невідомому напрямку. Так і не дочекався чоловік ні обіцяної квартири, ні повернення національної валюти. А коли всі жданики поїв, змушений був звертатися за допомогою до правоохоронців. Та сценарій далі розгортався так, що й досвідчені вітчизняні Шерлоки Холмси не змогли нічим зарадити потенційному претенденту на власність дешевої квартири.
Розчарований Микола через кілька років вже безнадійно махнув рукою на справу, запивши гіркоту втрати холодною водою.
Але несподівано все ж щастя усміхнулося Миколі. Міліцейські оперативники через 13 років знайшли аферистку у Харківській області, де вона прилаштувалася разом із чоловіком і двома дітьми, щоб перечекати непевний для себе час.
Всі 13 років Світлана перебувала у розшуку, але виявити її було нелегко, бо вона проживала без реєстрації . Власне, попалася маже випадково, бо правоохоронці затримали її за підозрою у здійсненні дрібної крадіжки. Очевидно, не давала спокою злодійська сверблячка.
Після слідчих процедур і суду пройдисвідка займе належне їй місце на твердих нарах у заґратованому казенному домі.
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору