Рівне:

Створення та просування сайтів

Оглянулись-схаменулись

Актуально 03-лип, 2008, 18:309 prov 1 167
Ось і цьогоріч на Рівненщині в окремих місцях вирішили провести реконструкцію і будівництво шляхів. Але, як з’ясувалося, заважають здійсненню цих благородних намірів... автозаправочні станції. Керівництво служби автомобільних доріг області заявляє, що ряд АЗС споруджено із грубим порушенням діючих норм і правил. Найбільше подібних фактів у Рівненському, Здолбунівському і Дубенському районах. Також перевірялась законність виділення землі під будівництво автозаправних станцій та об’єктів дорожного сервісу вздовж траси Київ-Чоп на відрізку, що проліг територією Рівненської області. Тут також виявлено чимало аналогічних недоліків.
Коли розглядати проблему із юридичної точки зору, то такі факти кваліфікуватимуться як незаконне самозахоплення землі. І від цього потерпають не лише дороги і, учасники дорожнього руху, а й обласний бюджет.
Отже, як мовиться, будувалося — раділося, оглянулися — схаменулися. Керівництво служби автошляхів Рівненської області відхрещується, мовляв, із ними спорудження АЗС вздовж доріг державного значення ніхто не погоджував. Може,й так. Але ж, як не крути, а хтось же у високоповажному керівному кабінеті обласного масштабу свідомо давав “добро” на таке порушення. Напевно, не так і складно з”ясувати, а винуватих притягнути до відповідальності. Звичайно, при бажанні палкому...
Ростислав ВАРЖЕЛЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору