Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині проводитимуть моніторинг виконання місцевими депутатами своїх обіцянок та обов’язків

Останні новини 07-лип, 2008, 14:259 prov 1 041
Рівненська обласна громадська організація „Комітет виборців України” в рамках реалізації проекту „Моніторинг роботи депутатів місцевих рад в Рівненській області” проводитиме комплексний аналіз виконання депутатами окремих міських рад Рівненщини своїх передвиборчих обіцянок та дотримання вимог законодавства щодо підтримки взаємозв’язку із виборцями, — повідомили з РОГО КВУ.
Як свідчить практика і моніторинги діяльності депутатів місцевих рад до 2006 року (тобто до зміни мажоритарної системи виборів на пропорційну), народні обранці не завжди та не в повному обсязі виконували свої депутатські обов’язки, особливо щодо роботи з виборцями. Реалізація ж цього проекту має показати, на скільки змінилась така ситуація після переходу на пропорційну систему виборів.
„Для формування відповідальності обранців перед своїми виборцями необхідно проводити незалежний моніторинг їхньої діяльності, виконання своїх передвиборчих обіцянок і депутатських обов’язків у цілому, – зазначає голова правління РОГО КВУ Олексій Горецький. – Разом з цим дуже важливо донести таку інформацію до людей, що дасть їм можливість об’єктивно оцінити якість роботи партій чи блоків. Адже використання останніми різних ПР-технологій, як показує практика, вводить громадян в оману і не дозволяє їм зробити правильні висновки про роботу ні депутатів, ні партій чи блоків”.
В результаті реалізації цього проекту буде зібрана, систематизована і донесена до громадськості об’єктивна інформація про реальну роботу депутатів міських рад у Рівненській області. Як вважають в організації, завдяки цьому підвищиться прозорість роботи депутатів, зросте можливість у громадян контролювати своїх обранців, відновиться нормальний зв’язок між депутатами і виборцями.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору