Рівне:

Створення та просування сайтів

На своєму шляху їм натрапив собака

Останні новини 14-лип, 2008, 09:309 prov 1 331
- 11 липня близько 17 год на автодорозі Київ – Чоп в селі Синів Гощанського району водій автомобіля «Хюндай», не вибравши безпечної швидкості, рухаючись в напрямку Рівного, допустив з»їзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Форд Фокус», - розповідає інспектор ДПС Рівненської роти ДПС ДАІ для обслуговування доріг державного значення Олександр Соловей. – Внаслідок цієї пригоди пасажирка автомобіля «Хюндай» загинула, а водій автомобіля «Хюндай» був доставлений в лікарню для надання медичної допомоги.
36-річний киянин Юрій розповів працівникам ДАІ, що на заваді йому став собака, який перебігав дорогу. Аби його не збити, він скерував своє авто вліво, прямісінько на розділювальне дорожнє огородження. Знісши його, некерований автомобіль виїхав на зустрічну смугу, якою рухався в напрямку столиці 41-річний житель Харкова Едуард. Чоловік тимчасово проживає у Польщі. Зіткнувшись з ним, автомобіль «Хюндай Санта» декілька разів перекинувся у повітрі і опинився на обочині зустрічної смуги. Усі речі, які знаходилися в авто, розкидалися по дорозі.
У результаті пригоди 30-річна Наталія Муляр, заступник начальника управління Державної комісії цінних паперів і фондового ринку м. Київ загинула на місці пригоди. Юрія із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та рваною раною правої кисті руки медики госпіталізували до травматологічного відділення Гощанської районної лікарні, — повідомила старший інспектор групи з профілактичної роботи УДАІ УМВС України в Рівненській області Інна Березовська.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору