Рівне:

Створення та просування сайтів

Підготовку завершили

Спорт 16-лип, 2008, 21:039 prov 1 206
За словами Миколи Філіна, все, що планувалося вдалося виконати. ”Верес” поступився київському “Арсеналу” — 1:2, тернопільській “Ниві” — 1:5, переміг ужгородське “Закарпаття-2” — 5:3 та командну обласного чемпіонату з міста Чоп 7:0 й розписав нульову нічию з харківським “Арсеналом”.
Микола Філін, головний тренер команди ”Верес”:
— Впродовж зборів гравці функціонально підтягнулися. У поєдинках діяли мобільніше. Найголовніше — у хлопців з’явилася впевненість у власних силах. Надіятимемося, що в матчах чемпіонату вони зможуть здобути такий необхідний досвід. Переважна більшість гравців команди — молоді хлопці, вихованці рівненського футболу. На Кубок намагатимемося дійти якомога вище. У чемпіонаті, на мою суб’єктивну думку, в першому колі будемо налагоджувати команду гру, відточувати взаємодію всіх ланок. На жаль, на старт сезону підходимо з травмами. Кілька гравців зазнали пошкоджень і невідомо, чи гратимуть на Кубок. Головне, що в команді хороша атмосфера. У всіх ”горять” очі й хлопці рвуться в ”бій”.
Готовність команди показала кубкова зустріч із ФК “Коростень”. У середу матчем попереднього етапу цього розіграшу розпочала рівненська команда черговий сезон. Яким він буде покаже час. У чемпіонаті України серед команд другої ліги ”Верес” проведе перший матч 20 липня в Чернівцях проти місцевої “Буковини”. Разом з нашою командою у групі А гратимуть: “Дніпро” (Черкаси), ЦСКА (Київ), “Нива” (Тернопіль), “Поділля-Хмельницький” (Хмельницький), “Буковина” (Чернівці), “Оболонь-2” (Київ), “Єдність” (Плиски), “Арсенал” (Біла Церква), ФК “Коростень”, “ПФК Нива” (Вінниця), “Динамо-3” (Київ), “Рось” (Біла Церква), “Нафком” (Бровари), “Карпати-2” (Львів), “Бастіон” (Іллічівськ), “Десна-2” (Чернігів), “Княжа-2” Щасливе.
Календар матчів першого кола першості України з футболу серед команд другої ліги група “А”:
1-й тур 20 липня “Буковина” — “Верес”
2-й тур 25 липня “Верес” — “Оболонь-2”
3-й тур 1 серпня “Єдність” — “Верес”
4-й тур 10 серпня “Верес” — “Арсенал”
5-й тур 15 серпня ФК “Коростень“ — “Верес”
6-й тур 22 серпня “Верес” — “Нива” В
7-й тур 29 серпня “Динамо-3” — “Верес”
8-й тур 5 вересня “Верес” — “Рось”
9-й тур 12 вересня “Нафком” — “Верес”
10-й тур 18 вересня “Княжа-2” — “Верес”
11-й тур 23 вересня “Верес” — “Карпати-2”
12-й тур 28 вересня “Бастіон” — “Верес”
13-й тур 3 жовтня “Верес” — “Десна-2”
14-й тур 10 жовтня “Дніпро” — “Верес”
15-й тур 17 жовтня “Верес” — ЦСКА
16-й тур 24 жовтня “Нива” Т — “Верес”
17-й тур 31 жовтня “Верес” — “Поділля-Хмельницький”
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору