Рівне:

Створення та просування сайтів

Клас є клас

Спорт 16-лип, 2008, 21:039 prov 1 115
Впродовж всієї гри харків’яни мали повну ігрову та територіальну перевагу. У першому таймі гості чотири рази відзначилися у воротах Юрія Кособуцького. Дубль на свій рахунок записав Руслан Фомін, ще по голу забили Джексон та Марко Девіч.
Після перерви обидві команди поміняли склади, що на характер гри не вплинуло. Другий склад гостей продовжив почате у першій половині. Проте вразити ворота, які захищав В’ячеслав Голюк, бодай один раз „Металіст” не спромігся. Як би там не було, але оржівці у другому таймі зуміли втримати нульовий результат і фінальний свиток зафіксував загальний рахунок 4:0, яким завершився перший тайм.
Мирон Маркевич, головний тренер “Металіста”:
— Як для першості області “ОДЕК” команда хороша. Що не кажіть, але важко гарти аматорам проти команди вищої ліги. Було видно, що хлопці старалися, але клас є клас. Мені сподобалися кілька гравців, які продемонстрували досить пристойний рівень підготовки. Але результат закономірний. Для нас це була тренувальна гра. Ми виконали завдання на передсезонну підготовку і грали у своє задоволення.
— Другий рік поспіль ви приїздите в Оржів. Чому саме сюди?
— По-перше, тут дуже серйозну увагу приділяють розвитку футболу. Знаю директора комбінату і бачу, як він переживає за команду, за футбол. Добре тут футбольне поле. А по-друге, ми залюбки, при можливості, їдемо туди, де люблять футбол.
Григорій Шаламай, головний тренер “ОДЕКа”:
— Після гри враження одне — вища ліга. Команда на дві голови вища за нас. Вони грали у своє задоволення, а ми “мучилися,” Тяжко нам було — це третій матч за тиждень. Це відбилося на матчі. Хлопці не змогли показати все, на що здатні.
— Ви задоволені виступом команди в аматорській лізі?
— Ми дуже здорово відіграли першу частину — зайняли перше місце у групі. Вийшли у фінальну частину, яка, більш за все, відбудеться у вересні в Чернівцях. Будемо підбирати склад, готуватися. Взагалі виступом команди задоволений. Поставили завдання — і виконали його. Це найголовніше. Зараз нам необхідно вийти у фінал Кубка області і здобути почесний приз. Потім команда піде у відпустку. Вже потім готуватимемося до відповідальних ігор аматорського чемпіонату України та необхідно захистити титул чемпіона області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору