Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 23-лип, 2008, 16:319 prov 1 353
Ми повідомляли, що розпочав підготовку до нового сезону МФК ”Рівне”. Зараз команда готується на Волині. З кількох варіантів керівництво зупинилося саме на “ковельському”, адже він добре підходить для фізичної підготовки команди та відпочинку після тренувань. Після завершення першого етапу команда повернеться до Рівного, де продовжить підготовку. Крім тренувань планується провести кілька товариських поєдинків. Тренерський штаб домовився про три з них — 10 серпня вдома проти львівської “Енергії”, 23 в Івано-Франківську з місцевим “Ураганом” і 30 серпня вдома граємо зі львівським “Кардиналом”.
***
Відбулися три заключні поєдинки першого кола першості області з футбол у другій лізі. Зміни у верхній частині вони принесли — ФК ”Гоща-АМАКО” продовжує лідером, набравши 27 пунктів. Результати матчів: ”Горинь” — ”РОКО” — 2:2, ”Спартак” — ФК ”Смига” — 3:5, ”Високовольтник” — ”ДПА-Сатурн” — 2:1.

***
У суботу в Рівному відбувся півфінал парного чемпіонату Європи зі спідвею. На старт вийшли команди Латвії, України, Польщі, Росії, Словенії. Замість румун, які не прибули до нашого міста, виступала друга команда України. Перше місце здобула російська команда (21 пункт) у складі Сергія Даркіна (12 очок), Романа Іванова (6) та Семена Власова (3). Другими фінішували латиші (19) — В’ячеслав Гируцький (11) та Леонід Паура (8). Третє місце посіли поляки (17) — Кароль Зомбік (11) та Збігнев Червінський (6). Один пункт програли сусідам українці (16) — Олександр Бородай (11) та Володимир Колодій (5). Далі були словенці (12) — Ісак Шантей (9) та Макс Грегорович (3) та друга команда України (5) — Михайло Онешко (4), Володимир Колодій-мл (1) та Володимир Омелян (1). Таким чином, у фінал вийшли команди Росії, Латвії та Польщі.
***
У віторок відбулася перенесена гонка другої польської спідвейної ліги. “Спідвей Рівне” вдома приймав “Старт” з Гнєзно. Господарі перемогли з перевагою в два пункти — 46:44.
***
Три дні в Києві проходив третій тур чемпіонату України з пляжного волейболу серед жінок, в якому взяли участь 25 пар. Рівненська команда у складі Валентини Грицюк – Олени Басанової зайняла дев’яте місце. Наші дівчата перемогли киянок ”Літаючий м’яч-2” (2:0),поступилися харківській ”АВЕК” (1:2). Далі були два виграші у програшній сітці над харківською ”Нікою” та столичним ”Літаючим м’ячем-1”, поразка за вихід у вісімку кращих від ”Суми-Дніпро”. Лідером у змаганнях стала київська пара ”КПІ”. Даний турнір рівнянки розглядали як підготовчий етап до чемпіонату світу до 19 років, який буде проходити з 30 липня по 3 серпня в Голландії.

***
В Словаччині відбулися змагання кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи з бейсболу серед чоловіків, в яких взяли участь команди Словаччини, Румунії, Фінляндії, Угорщини та України. До складу збірної команди України був включений спортсмен рівненського бейсбольного клубу ”Західний вогонь”, вихованець ОК ДЮСШ ”Колос”, майстер спорту України Ігор Литвинчук (тренер Володимир Судимак). На першому етапі українська команда перемогла збірні Словаччини (4:1), Угорщини (5:0), Фінляндії (13:3) та зазнала єдиної поразки від збірної Румунії (0:1) і посіла друге місце в групі. У суперфіналі зустрілися збірні України та Румунії. Першу гру виграла команда України з рахунком 8:1, що вирівняло становище команд. У другій грі, яка вирішувала долю єдиної путівки, перемогу святкувала збірна команда України, яка більш ніж впевнено перемогла 16:4.
Крім збірної України, з інших відбіркових груп у фінал путівки вибороли збірні Чехії, Хорватії, Греції, Бельгії.

***
Тим часом у Чехії пройшли фінальні змагання чемпіонату Європи з бейсболу серед юнаків 1996-1997 р.н., в якому взяли участь команди з шести країн. В складі збірної команди України були представники Рівненщини, спортсмени ЗОГ Рівненська ОК ДЮСШ ”КОЛОС”, учні ЗОШ № 8 Рівного Вадим Юхимчук, Артур Курильчук, Павло Садовський, Олександр Дитковський (тренер Володимир Судимак). На першому етапі (ігри у групі по колу) українська команда зазнала поразки від збірної Чехії (17:7) та Литви (10:9), перемогла збірні Росії (8:5), Австрії (20:5) та Польщі (12:6) і в підсумку посіла друге місце в групі. У суперфіналі зустрілися збірні України та Чехії. На жаль, наша збірна поступилась з рахунком 5:10 та у підсумку посіла друге місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору