Рівне:

Створення та просування сайтів

Дворічного хлопчика вбив співмешканець матері

Кримінал 24-лип, 2008, 13:179 prov 1 222
Незважаючи на те, що видимих слідів насильницької смерті на тілі хлопчика знайдено не було, лікарі не змогли назвати якусь конкретну причину смерті дитини. Для її встановлення слід було провести більш детальний медичний огляд.
В це й же час мати та вітчим хлопчика жалісливо розповідали про те, що маленький Миколка досить незграбно пересувався, тож не втримався на ногах та, перечепившись через поріг, впав, ударившись при цьому головою. Це, за їх словами, і стало причиною смерті дитини.
Спершу нічого підозрілого в цьому правоохоронці не побачили, хоч на думку і спало, що вірити таким батькам повністю не можна.
— Згодом цю ситуацію прояснив висновок заключення лікарів, які в ході розтину з’ясували, що смерть дитини настала в результаті отримання тупої травми тіла й ряду інших тілесних ушкоджень, й аж ніяк не від удару головою, як розповідала мати, – повідомив Сергій Чижевич, перший заступник начальника Ковельського міськвідділу, підполковник міліції. – Окрім того, уже в ході слідства було з’ясовано, що на момент отримання дитиною ушкоджень матері взагалі не було в хаті.
Уже в міськвідділі вітчим зізнався у тому, що цей злочин скоїв він, сильно вдаривши ногою хлопчика. На запитання про причину скоєного, чоловік відповів, що дитина його дратувала. Згодом правоохоронці встановили, що вітчим частенько бив маленького Миколку. Вражає і реакція матері хлопчика, яка просила правоохоронців не судити її співмешканця, бо вона його дуже кохає.

Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору