Рівне:

Створення та просування сайтів

У справі про вбивство у Львові вже відгукнулося кілька свідків

Україна і світ 24-лип, 2008, 15:419 prov 1 955
Ігор Цікало зазначив, що переважно особи телефонують і заявляють, що знають, хто є убивцею бізнесмена Кульчицького. Та після перевірок з’ясовується, що це повідомлення не має підтвердження, а люди просто надають таку інформацію, щоби за щось насолити своїм ворогам, вказуючи на них, як на убивць.
Начальник львівської міліції розповів, що у Львові працює група працівників з Міністерства внутрішніх справ України, які надають практичну допомогу у веденні слідства. «Це представники зі столичного управління боротьби з організованою злочинністю та з карного розшуку», – сказав він.
За словами Ігоря Цікала, нових деталей розслідування вбивства Ігоря Кульчицького та поранення його колеги Павла Федіва наразі немає.
Нагадаємо, що 18 липня на вул. Фредра у Львові кілер з автомобіля «Фольксваген Гольф» розстріляв двох бізнесменів, серед яких: син відомого футболіста Ігоря Кульчицького, співвласник будівельної компанії Ігор Кульчицький, а також співвласник цієї ж будівельної фірми Павло Федів.
Унаслідок отриманих поранень Ігор Кульчицький помер на місці події (кулі потрапили у груди), а Павло Федів вижив (одна куля потрапила у ногу) і вже переніс операцію.
Керівництво Головного управління МВСУ у Львівській області обіцяє свідкам вбивства на вул. Фредра у Львові винагороду у розмірі 100 тис. дол. США, якщо ця інформація буде сприяти розкриттю злочину. Про це 18 липня повідомив начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору