Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 31-лип, 2008, 11:029 prov 1 370
Уславлений рівненський спідвеїст Володимир Трофимов відправився за кордон, де візьме участь у серії турнірів на довгому та трав’яному треках у Німеччині та Голландії. На жаль, не зможе в них взяти участь Ярослав Полюхович. Після операції на ключиці йому доведеться пройти реабілітаційний курс і пробути деякий час у лікарні.
***

Повернулася із першого передсезонного збору рівненська волейбольна команда „Регіна”. Після Южного волейболістки тренуються в Рівному, потім вирушать до Мирогощі. Саме на базі місцевого аграрного коледжу дівчата традиційно проводять основну підготовку до нового сезону. А буде він важким. Адже в команді немає ветеранів Оксани Підгурської та Любові Альошо, які перебувають у складі білоцерківської „Росі”. Натомість Валерію Слєпцову доведеться надіятися на решту волейболісток та молоде поповнення вихованок Петра Підгурського.

***

Тим часом БК-93 „Пульсар” виїхав на збори на спортивну базу у Пущі-Водиці, що на Київщині. Після двотижневої підготовки в Яремче баскетболісти кілька днів перебували в Рівному. Про придбання клубу говорити зарано. Проясниться ситуація у серпні, коли БК-93 „Пульсар” зустрінеться вдома із командою американських спортсменів-місіонерів.

***

У вівторок МФК ”Рівне”, в рамках передсезонної підготовки, провів товариський матч в Житомирі проти місцевого „Контингенту”. Господарі були сильнішими й перемогли 4:0. Майже до завершення матчу рахунок був мінімальний. Попри поразку, головний тренер рівнян Юрій Баховський не робить з цього трагедії:
— Ми вперше після минулого сезону вийшли на майданчик в залі. Тоді як наш суперник вже давно займається в залі. Прикро, що програли, але трагедії не роблю. Такі поразки потрібні, аби здобувати перемоги.

Рівненщина спортивна


Нещодавно МФК „Рівне” повернувся з десятиденного збору в Ковелі, де заклали фундамент фізичної підготовки. Зараз команда готується вдома. В планах тренерського штабу провести ще кілька тренувальних ігор.
***

Впродовж двох днів у Млинові відбувався перший тур чемпіонату Рівненської області з пляжного волейболу серед жіночих та чоловічих команд. Серед дівчат поза конкуренцією були вихованки Рівненської ОДЮСШ Грицюк-Басанова, що представляли команду “Малтітек”. Впевнено перегравши всіх суперниць з рахунком 2:0, вони в підсумку посіли перше місце. Поступившись лише лідерам, друге місце здобула пара Рівненського району, на третьому — друга млинівська команда.
Серед чоловічих пар за перемогу боролися дванадцять команд з Млинова, Хрінників, Олександрії, Оженіно, Дубно та Рівного. У фіналі головний приз розіграли ВК “Хрінники” та “Малтітек”. Перемога з рахунком 2:0 у вирішальній грі дозволила піднятись на перше місце парі Тимчак-Савитюк “Малтітек”. В бронзовому матчі досить впевнено команда “Отвінта” переграла представників Острозького р-ну “Іскра”. Фінал чемпіонату Рівненської області відбудеться з 23 по 25 серпня в Рівному.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору