Рівне:

Створення та просування сайтів

Є перша перемога!

Спорт 31-лип, 2008, 11:039 prov 1 177
З перших хвилин поєдинку господарі заволоділи ініціативою і повели атаки на ворота гостей. На другій хвилині Володимир Ткачук зіграв у ”стінку” з Юрієм Козлюком, але пробив вище. Через дві хвилини кияни відповіли ударом Павла Лук’янця — повз воріт. Такі випади киян упродовж матчу траплялися, проте це були одиничні випадки створення небезпеки на половині рівнян. В основному, ”Оболонь-2” тримала оборону. Господарі діяли активно і різноманітно в атаці. Глядачі, яких збиралося деталі більше, чекали гол. І він відбувся. На 32 хвилині Володимир Ткачук знайшов довгою передачею Юрія Козлюка. Капітан ”Вереса” прийняв м’яч, обіграв захисника і пробив у дальній від воротаря кут воріт — 1:0. Юра міг вивести господарів вперед на шість хвилин раніше. Проте вийшовши сам на сам із Аланом Дзуцевим, не зміг його переграти.
Після перерви рівняни не збавляли швидкості. Гості вдалися до замін, аби свіжі гравці могли справлятися із суперником. Але це допомогло мало. На 49 хвилині мав нагоду збільшити рахунок Артем Українець. На нещастя для господарів, його удар прийняла на себе поперечина. Постійно у роботі воротаря тримали Володимир Ткачук, Юрій Козлюк, Артем Українець. Гості намагалися поквитатися за пропущений гол, але футболісти ”Вереса” в захисті діяли надійно, не допускаючи помилок. Із середини другого тайму Микола Філін почав робити заміни, аби підтримати високий темп у грі до фінального свистка. І це йому вдалося. Саме гравець, який вийшов на заміну, поставив крапку у матчі. Олександр Любар, замінивши Юрія Козлюка на вістрі атаки, зумів відзначитися. Після втрати м’яча рівняни попресингували, відібрали плямистого, і він опинився в Олександра. Нападник ”Вереса” підхопив його і пробив у дальню дев’ятку — 2:0. До завершення зустрічі рахунок не змінився. Після фінального свистка глядачі стоячі оплесками проводжали молодих футболістів (”Верес” є чи не наймолодшою командою у групі А). А це — найкраща подяка, яку можуть отримати футболісти від своїх вболівальників.
Микола Філін, головний тренер ”Вереса”:

— Вважаю, що наша перемога є закономірною. Ми ретельно готувалися до матчу, аналізували попередні поєдинки, звертали увагу на моменти, які не вдалося реалізувати. Забивши красивий гол, команда знайшла свою гру й повірила у свої сили. Хлопці зіграли з великим бажанням і повною самовіддачею. В мене до жодного гравця команди немає ніяких претензій.
Після двох турів ”Верес” набрав чотири очки і посідає п’яте місце у турнірній таблиці. Наступний поєдинок рівняни проведуть в Плисках з місцевою ”Єдністю”.
Результати решти ігор: ”Дніпро” — ЦСКА — 1:0, МФК ”Миколаїв” — ФК ”Коростень” — 0:0, ”Рось” — ”Арсенал” — 2:2, ”Карпати-2” — ”Буковина” — 1:3, ”Бастіон” — ”Поділля-Хмельницький” — 2:1, ”Десна-2” — ”Нива” (Тернопіль) — 0:1, ”Княжа-2” — ”Нива” (Вінниця) — 0:1.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору