Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненська область направила до постраждалої від повені Івано-Франківщини гуманітарну допомогу

Останні новини 04-сер, 2008, 15:259 prov 1 063
4 серпня до постраждалої від повені Івано-Франківської області направлено машини з гуманітарною допомогою. Вантаж містить 12 тон одягу та 2 тони сухих супів. Максимальні зусилля зі сторони Рівненщини будуть направлені на допомогу постраждалому внаслідок стихії місту Болехів. До кінцевого пункту призначення машини супроводжують заступник голови облдержадміністрації Степан Павлюк та в.о. начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Вадим Бобріков.
Прибувши до Болехова, представники Рівненської облдержадміністрації мають на меті обстежити пошкоджені внаслідок стихії будинки та встановити обсяг необхідної допомоги. За словами Степана Павлюка, досягнуто домовленостей з керівництвом ВАТ «Волинь-Цемент» про відправку до міста Болехів 65 тон цементу: вже завтра залізничний вагон із тарованим (у мішках) цементом планують направити до Івано-Франківщини.
Для довідки:
У результаті паводку у м.Болехів 77 будинків були підтоплені. Стрімке підняття рівня води у р. Сукіль та швидка течія пошкодили мости, дамби, берегові укріплення. За словами Болехівського міського голови Зенона Володимировича МАКОТИ, орієнтовна сума збитків становить 13 млн.грн.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору