Рівне:

Створення та просування сайтів

Спритність рук — ось весь секрет

Кримінал 13-сер, 2008, 16:179 prov 1 102
– Оскільки пропозиція виглядала досить вигідною, то чоловік і погодився на неї, – розповідає перший заступник начальника Луцького міськвідділу УМВС України у Волинській області Василь Ковальчук. – Забравши триста євро, “валютник” відрахував Святославу необхідну суму. Однак коли Святослав почав перераховувати, то виявилося, що там не вистачає сто гривень. Тоді гроші ще раз почав перераховувати “валютник”, але купюри були малого номіналу, тому цей процес забрав декілька хвилин. Впевнившись, що він справді недодав ста гривень, “валютник” попросив вибачення і віддав необхідні кошти. Вже вдома Святослав з жахом виявив, що не вистачає близько двох тисяч гривень.
Чоловік негайно зателефонував до правоохоронців. Оперативно спрацювавши, співробітники відділу карного розшуку, який очолює підполковник міліції Віталій Іщик, практично відразу затримали шахрая. Ним виявився чоловік з Полтавської області, який, “гастролюючи” на Волині, вирішив дещо підзаробити.
– Весь секрет подібного “обміну” в тому, що “валютник” спершу навмисно недодає певної суми грошей, а під час повторного “перерахунку” непомітно забирає ще якусь частину грошей, – пояснює механізм такого шахрайства пан Ковальчук. – Після цього він просить вибачення у людини, яка обмінювала кошти, і віддає їй суму, яку нібито недодав спочатку. Сьогодні уже доведено сім фактів такого “обміну”. Триває подальше слідство.

Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору