Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 13-сер, 2008, 16:249 prov 1 200
Продовжує підготовку до дебютного сезону 2008-2009 у вищій лізі чемпіонату України з міні-футболу МФК “Рівне”. Разом із тактико-технічною підготовкою підопічні Юрія Баховського грають товариські поєдинки. Після Житомира наша команда зіграла проти “Енергії” у Львові. Рівняни достойно зіграли проти віце-чемпіона, попри те, що програли — 4:6. Львів’яни за ходом матчу вели 4:1, але МФК ”Рівне” зумів зрівняти рахунок за півтори хвилини до завершення гри. Більш досвідчені гравці змогли довести свою перевагу, забивши два м’ячі. В МФК “Рівне” двічі відзначився Вадим Жак і по разу Роман Волох та Святослав Кравчук. Чергову зустріч МФК ”Рівне” має провести 23 серпня в Івано-Франківську. Перший тур чемпіонату наша команда проведе у Сумах проти місцевої команди ФК „СумДу-Артмотор”.
***
За планом проходить передсезонна підготовка волейбольної команди „Регіна”. Як сказав головний тренер Валерій Слєпцов, дівчата з гарним настроєм і великим бажанням проводять тренування. В Мирогощі команда, „Реґіна” буде до 22 серпня, після чого візьме участь у турнірі і продовжить готуватися до сезону у Рівному. Розпочне сезон команда участю у Кубку України, перший етап якого відбудеться 24-27 вересня. Перший тур має пройти 4-5 жовтня. „Регіна” прийматиме донецький клуб ”Медіка-ШВСМ”.
***
Не відбудеться запланований міжнародний баскетбольний турнір за участі рівненського БК-93 ”Пульсар” та команди із США. Причиною відміни стала хвороба американського тренера. Проте гості пообіцяли приїхати в Рівне наприкінці вересня. Наша команда продовжує готуватися до нового чемпіонату. Щоб не збиватися з плану підготовки, цими вихідними має відбутися міні-турнір, де суперниками БК-93 ”Пульсар” стануть кілька команд з України.
***
Відновилася першість області з футболу у другій лізі. З семи ігор шістнадцятого туру було зіграно чотири: ФК “Квасилів” — “Олімп” — 3:1, ФК “Смига” — “Енергія” — 2:1, “Фіалка” — ФК “АМАКО-Гоща” — 1:0, “Спартак” — “ДПА-“Сатурн” — 4:0. Лідери зазнали поразок, тому очок у свій доробок не додали: ФК “АМАКО-Гоща” — 27 очок, на три менше у володимирецької “Енергії”. У Кузнецовського “Варіанту” 23 очки та гра у запасі. Чемпіонат у першій лізі поновиться 24 серпня.
***
У німецькому Мельсангені відбувся півфінал чемпіонату Європи зі спідвею на трав’яному треці. Єдиний представник України рівнянин Володимир Трофимов впевнено вийшов у фінал чемпіонату, зайнявши третє місце.
***
Невдало виступили на 29 літніх Олімпійських іграх представники Рівненщини. Найбільшу вірогідність здобути медалі мав стрілець Олег Омельчук. Спершу у кваліфікаційному раунді змагань з кульової стрільби з пневматичного пістолета на 10 м він не зміг вийти у фінал. Рівнянин набрав 579 очок та посів 17 місце (переміг у змаганнях китаєць Пан Вей з результатом 586 очок). Проте у змаганнях з кульової стрільби з пневматичного пістолета на 50 м Олег Омельчук мав усі шанси здобути медаль. На жаль, у фіналі він фінішував лише п’ятим, набравши 658,9 очок. Переможець випередив його всього на 1,5 бала.
***
На кваліфікації завершили виступи рівненські плавчині. Головна наша надія Ганна Хлістунова була лише 25, що не дозволило пробитися у півфінал. Ще одна рівнянка, Катерина Дікіджі, у складі четвірки в змаганнях жіночої естафети 4 по 100 вільним стилем теж не пробилися у півфінал.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору