Рівне:

Створення та просування сайтів

П’яний водій збив дитину

Останні новини 20-сер, 2008, 13:199 prov 1 325
19 серпня 17 години у селі Великий Олексин, Рівненського району під колеса автомобіля потрапила дитина.
Сталася аварія на вулиці Весняна. 35-річний рівнянин Андрій, який на даний час ніде не працює, керуючи автомобілем «ВАЗ 2101» рухався зі сторони міста Рівне в напрямку села Хотинь, Рівненського району.
Зі слів свідків чоловік керував автомобілем досить цікаво: то він їхав по правій стороні дороги, а то виїжджав на зустрічну смугу.
Тим часом за межами узбіччя проїзної частини дороги стояв 9-річний Микола, житель села Великий Олексин, який тримав свій велосипед. Хлопчик намагався відремонтувати ланцюг на ньому, який у той момент поламався.
Віталій, свідок ДТП розказує:
—Я їхав на своєму велосипеді і побачив хлопчика, який попросив мене полагодити його велосипед. Я зупинився. Потім я бачу, що по дорозі їде автомобіль, то вліво, то вправо. Потім він заїхав за межі узбіччя дороги. Далі водій різко вивертає кермо і їде прямо на хлопчика.
Окрім Віталія свідком цієї пригоди став і місцевий житель Володимир, який проживає поблизу місця скоєння авто пригоди. Чоловік на момент ДТП знаходився на своєму огороді.
Володимир, свідок ДТП говорить:
— Я був поруч і почув звук автомобіля. Я подивився на дорогу і побачив автомобіль, який їхав на великій швидкості і заїхав на узбіччя. Я не знаю яким чудом він вивернув і поїхав суди у бік, де стояв хлопчик. На моїх очах він прямо наїхав на дитину. Я думав, що він його роздавив. Я все кинув і побіг до хлопчика. Тим, часом водій почав втікати з місяці пригоди, але я його затримав і викликав міліцію.
Свою версію дорожньо-транспортної пригоди і розповів Андрій, водій ВАЗівки, який керував автомобілем у стані сильного алкогольного сп’яніння. Про, що є підтвердження трубки контролю тверезості.
Андрій, водій автомобіля «ВАЗ 2101» розповідає:
Я їхав з кладовища – сюди. І мусив «втаранитися» сюди. Бо малолітки «оболденниє», вони нічого не знають, ніяких правил. Їхали мені назустріч і я мусив «втаранитися» у дерево, щоб не збити малолітню дитину.
- Я приїхав на кладовище, братіку могилу поставити, а тут вибігає ой, ой, ти мене переїхав і став і каже давайте гроші мені швидко.
Водій автомобіля під час спілкування з правоохоронцями поводив себе досить зухвало. Слідчому, який прибув на місце ДТП давати будь-які пояснення деякий час відмовлявся.
В результаті аварії 9-річний Микола отримав закритий перелом ключицi, забiйні травмами колін Наразі хлопчик госпіталізований в травматологічне відділення дитячої РОКЛ.
По даному факту слідчими проводиться відповідна перевірка, — повідомила Світлана Марко, інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору