Рівне:

Створення та просування сайтів

Послушниці монастиря збили дівчинку

Останні новини 21-сер, 2008, 14:189 prov 1 166
20 серпня близько 20 год. із джерела Святої Анни поверталися три послушниці Городоцької жіночого монастиря. Проїжджаючи автомобілем «HYUNDAI H-1» населений пункт Малий Шпаків Рівненського району в напрямку Рівного, 23-річна Наталія ще здалеку побачила, що поблизу дороги катаються діти.
Наталія, водій автомобіля «HYUNDAI H-1» каже:
—Я їхала і бачу, що з лівої сторони виїжджає дівчинка. Я навіть не зрозуміла, чи вона хоче рушати, чи хоче зупинятися. Вона на велосипеді почала виляти. Я подумала, що поверну вправо, так як дівчинка невпевнено їхала. Але коли я побачила, що вона може гальмувати, почала сигналити їй, думала, можливо, зупиниться. Я почала гальмувати машиною, потім бачу: дитина стукнулася в скло і відлетіла.
Дідусь дівчинки, який був біля магазину, навіть не зробив зауваження дітям, що вони катаються поблизу дороги.
Петро, дідусь дівчинки розповідає:
— Я отут сидів. Я бачив, що тільки велосипед через машину полетів.
10-річну Тетянку карета швидкої допомоги доправила до Дядьковицької районної лікарні. У дівчинки забійні рани колінних суглобів.
Місцеві жителі кажуть, що тут постійно діти катаються. А тому працівники ДАІ радять батькам не залишати своїх дітей без нагляду та наголосити їм, що кататися велосипедами поблизу дороги небезпечно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору