Рівне:

Створення та просування сайтів

Поляк-ловелас

Кримінал 21-сер, 2008, 09:239 prov 992
У барі він сидів і потягував пиво, як раптом до його столика підійшла, чи, краще сказати, підпливла дівчина неймовірної краси. Чи то справді та дівчина була такою красивою, чи то пан перед пивом пив щось міцніше, однак весь вечір вони провели разом. Офіціантка не встигала приносити до столу численні замовлення усілякої смакоти, яку щедрий поляк замовляв для своєї подруги. Потім пара довго кружляла у танці.
Було уже далеко за північ, коли втомлений іноземець запропонував дівчині попити кави у номері готелю, що знаходиться на другому поверсі цієї ж будівлі. Луцька панна одразу ж погодилася, лиш попросила замовити в номер пляшку шампанського. Її бажання тут же було виконане. Розгарячілий польський пан після п’янких поцілунків саме заходився скидати з красуні одяг, коли вона запропонувала спершу випити шампанського.
Скуштувавши напою, в який спритна дівиця підсипала сильнодіючого снодійного, пану було вже не до любощів, – він міцно заснув. А коли прокинувся наступного дня, то побачив, що від красуні і слід простиг. Та якби ж то лише від неї, разом з новою знайомою зникла і барсетка з чималою кількістю “євриків” та усіма документами.
“Ой, леле! Та що ж це за оказія!” – гість з-за бугра вхопився за голову. А коли побачив, що немає ще й одягу, то й зовсім упав у розпач. На щастя, польське представництво було практично поруч. Тож польський пан вирішив податися туди і просити своїх співвітчизників про допомогу. Усі, хто того ранку проходив чи проїжджав у цьому мікрорайоні, були дуже здивовані, коли побачили, як у напрямку консульства, крадучись, прямує, прикриваючи руками свій головний чоловічий орган, абсолютно голий чоловік.

Олеся КІШКА,
Луцьк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору