Рівне:

Створення та просування сайтів

Цирк для працівників ДАІ

Кримінал 21-сер, 2008, 09:249 prov 1 071
15 серпня на вулиці Гагаріна, поблизу Сарненського кільця наряд вартових доріг помітив автомобіль «Опель-Комбо» червоного кольору. Іномарка рухалася досить підозріло: то зупинялася, то продовжувала рух. Наближаючись до наряду працівників ДАІ, водій зупинив автомобіль. Із нього вийшла симпатична дама і побігла у напрямку закладу відпочинку «Райський сад», де зупиняються водії таксі.
Підійшовши до одного із таксистів, пані Наталя запропонувала йому перевезти автомобіль за певну винагороду.
Богдан, водій таксі:
— Я стояв біля «Райського саду». Підійшла до мене жінка і попросила перегнати автомобіль до автовокзалу на стоянку. Я дав згоду, бо вона сказала, що заплатить за це.
Водій таксі сів за кермо автомобіля, а пані Наталя заховалася у будці цього ж авто.
Все це дійство проходило на очах у вартових доріг. Коли ж працівники ДАІ зупинили автівку, то зрозуміли, чому жінка так поводилася. А причина була у тому, що керувала вона автомобілем без посвідчення водія. Крім цього, пані Наталя була напідпитку.
Працівники ДАІ доправили порушницю до медичного закладу, однак і там Наталя відмовилася проходити медичний огляд на стан сп’яніння.
У присутності свідків на Наталю працівники ДАІ склали два адміністративні протоколи за керування транспортним засобом без посвідчення водія та за ухилення від проходження медичного огляду на стан сп’яніння.
Автомобіль доправили на штрафмайданчик. Подальшу долю пані Наталії як водія вирішить суд.
Загалом за час відпрацювання обласного центру працівники ДАІ виявили близько 100 порушень правил дорожнього руху, з яких вісім фактів керування водіями транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

Світлана МАРКО,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору