Рівне:

Створення та просування сайтів

Колись — Рудник, нині — Рудик

Актуально 28-сер, 2008, 14:159 prov 1 481
Цього року формат змагань був змінений: організатори вирішили, щоб участь у турнірі брали юні футболісти. Відтак посланці Бокіймівської, Смордвівської, Борбинської, Берегівської одинадцятирічок та юні футболісти із Владиславівської дев’ятирічки взялися виборювати першість. Серед п’ятикласників у фіналі господарі турніру здолали опір сусідів-бокіймівчан. Серед учнів 6-9 класів у вирішальному поєдинку футболісти із Борбина перемогли ровесників із Бокійми з рахунком 1:0 і стали переможцями змагань. Третє місце у смордвівчан.
Переможці і призери турніру нагороджені футбольними м’ячами. Спонсорами цього хвилюючого дійства стали сім’я Рудників із Берегів та місцева сільська рада. До речі, за ходом поєдинків спостерігала дружина Петра Рудника — Ольга.
Визначені і кращі виконавці. Кращим гравцем став Олександр Рудик із Владиславівки, а кращим голкіпером — Петро Колос із Борбина. їх преміювали грошовою винагородою. Але найвагомішим внеском сільських футболістів у спортивний рух району стала їхня участь у вшануванні пам’яті талановитого футболіста і славної людини — Петра Рудника.
Анатолій МЕЛЬНИК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору