Рівне:

Створення та просування сайтів

Торгаш наркотиків хотів дати хабара …і спіймався

Кримінал 21-кві, 2005, 13:389 prov 1 240
Сергія Л. затримали на вокзалі станції Сарни працівники лінійного відділу. Про це повідомив старший слідчий Рівненської транспортної прокуратури Микола Карпов.
– Чоловік поводився підозріло та постійно нервувався. Така поведінка насторожила правоохоронців, і вони вирішили обшукати чоловіка. Під час огляду міліціонери виявили і вилучили у підозрюваного в кишені, два одноразових медичних шприци, в кожному з яких, знаходилося по 3 мілілітри ацетильованого опію. Сергій незаконно, всупереч вимогам Закону України “Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотронних речовин, їх аналогів і прекурсорів” зберігав їх при собі з метою збуту.
Окрім того, в адміністративному приміщенні лінійного відділу станції Сарни, у службовому кабінеті чоловік, з метою уникнення кримінальної відповідальності, намагався дати хабара в розмірі 100 гривень, але цією спробою бідолаха тільки додав собі лиха, оскільки грошей правоохоронці не взяли.
Згідно із заключенням фізико-хімічної експертизи, вилучений у Сергія Л. наркотичний засіб є особливо небезпечним. Він важив 0,52 грами, був темно-коричневого кольору з характерним оцтовим запахом. Отримують такий наркотик завдяки ряду хімічних реакцій, і він, в такому вигляді, готовий до вживання.
Своїми умисними діями, що полягають в незаконному зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів з метою збуту, громадянин вчинив злочин, передбачений ч. 2. ст. 307 КК України. Чоловікові інкриміновано ще ч. 2 ст. 15, “Давання хабара”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору