Рівне:

Створення та просування сайтів

Брат пішов на брата і ...убив

Кримінал 21-кві, 2005, 13:399 prov 1 166
Як розповів слідчий прокуратури Рівненського району Віталій Маслов, 35-річний Анатолій Д. був старшим братом у сім’ї. Мав ще 30-річного зведеного брата Романа та сестру Оксану. Того трагічного дня брати їздили купувати на ринок ячмінь. Обоє добряче вже десь випили. Коли вони були на підході до квартири Романа, між Оксаною та Анатолієм виникла сутичка. Анатолій почав чіплятися до Оксани, бо вона, мовляв, була в боргу перед ним. Побачивши войовничо налаштованого брата, Роман вирішив втрутитися в конфлікт, адже в адресу сестри посипалися погрози. Із вулиці сварка перенеслася до будинку Романа. А усередині помешкання, брати затіяли справжню бійку. Побачивши, що словесні аргументи не діють,, Анатолій сказав, що вб’є зараз себе і хутко побіг за ножем на кухню. Але емоції “взяли гору” над чоловіком, тому він, не довго думаючи, встромив ніж не собі, а братові.
У результаті – Роман помер відразу на місці пригоди. І швидка допомога, що приїхала за викликом, йому вже не знадобилася. На місце події також виїхала слідчо-оперативна група в складі працівників прокуратури та міліції.
Шкода, що за такі безглузді вчинки дорослих страждають діти, адже як потерпілий так і постраждалий мали дітей. Наразі порушено кримінальну справу за ч 1. ст. 115 КК України, а вбивцю затримано. Згідно Кримінального кодексу України, то покарання буде не солодким. Убивця сяде за грати на термін від 7 до 15 років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору