Рівне:

Створення та просування сайтів

Прем’єр-міністр заявила про подолання паливної кризи

Україна і світ 28-кві, 2005, 14:209 prov 1 310
“Сьогодні ми можемо сказати про стабільність цін у роздрібній торгівлі”, – наголосила глава уряду. За її словами, врегулювати ситуацію на ринку вдалося завдяки злагодженій роботі українських нафтовидобувних і нафтопереробних заводів. “У нас усе вийшло, оскільки є національна команда”, – відзначила вона.
Юлія Тимошенко підкреслила, що сьогодні об’їхала автозаправні станції в Києві й області і переконалася, що ціни на них встановлені в межах рекомендованих урядом – менше 0,56 долара за літр.
За її словами, переговори з російськими нафтовими компаніями ТНК і “Лукойл” проходили складно, але й ці компанії із сьогоднішнього дня продають нафтопродукти за цінами уряду.
На минулому тижні Юлія Тимошенко і глава “Лукойлу” Вагіт Алєкперов домовилися про те, що російська нафтова компанія знизить експортні ціни на нафтопродукти. Раніше аналогічної угоди було досягнуто і з “ТНК-British Petroleum”, що пообіцяла виконати всі зобов’язання з постачання українським аграріям дизельного палива за пільговою ціною – 2400 гривень за тонну.
Минулої п’ятниці, 22 квітня, також стало відомо про те, що Кабінет Міністрів подовжив обмеження цін на дизельне паливо і бензин до 1 червня, і, можливо, повторить такий крок у червні. Раніше граничний рівень оптово-відпускних цін на дизельне паливо і бензин був установлений лише до 1 травня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору