Рівне:

Створення та просування сайтів

Кличко нокаутував непереможеного

Спорт 28-кві, 2005, 14:339 prov 1 488
За сімнадцять секунд до завершення четвертого раунду, Кличко двійкою з лівої та правої відправив Кастільо на підлогу рингу. Рефері відкрив рахунок, Кастільо намагався піднятися, але не тримався на ногах і суддя зупинив бій. Отже, технічна перемога нокаутом Володимира Кличка.
Шкода, що бій Володимира з Кастільо не був претендентським за версією IBF, а то вже найближчим часом можна було б очікувати двобою Кличка-молодшого за титул чемпіона світу IBF з Крісом Бйордом. Також варто відзначити, що навіть після чотирьох раундів Володимир виглядав доволі свіжо і, напевно, зміг би відбоксувати всі 10-т раундів на такому ж рівні. Хоча, нокаут – це також непогано. Надалі все буде залежати від того, з ким із боксерів проведе наступний двобій Володимир. Найкращий варіант – це бій з кимось з ТОР-5 - ки провідних рейтингів. Утім, не виключено, що після впевненої, хоча й простої перемоги Володимира Кличка, його менджерам вдасться домовитися про зустріч за пояс чемпіона світу. З поверненням, Володимир!
На післематчевій прес-конференції Володимир Кличко сказав:
– Хочу подякувати всім, хто підтримував мене на цій арені та біля екранів своїх телевізорів. Те, що двобій я виграв саме в Дортмунді, для мене дуже важливо, оскільки це місто великих боксерських традицій. Тут свої двобої вигравав Макс Шмеллінг і мій старший брат Віталій. Тепер свій бій у Дортмунді виграв і я. Для мене було дуже важливо виграти цей бій, оскільки саме перемога відкривала мені шлях у майбутнє.
я цілком задоволений результатом двобою. Наш план на двобій повністю спрацював. Єдине, що для мене було несподіванкою, ця деяка повільність мого суперника. Ми розраховували на те, що він буде набагато швидшим.
Головними моїми завданнями в цьому поєдинку було не пропустити удар і як можна більш переконливо виграти в мого суперника. І те і інше, я виконав. І найголовніше. Сьогодні в нашого батька Володимира Родіоновича День ародження, так що моя перемога була одним із головних подарунків йому.
Віталій Кличко:
– Володимир не зробив нічого зайвого. Все було точно та вчасно. Я можу поставити йому за цей двобій тверду п’ятірку. Ми чекали від Володимира інтригуючого двобою та переконливої і видовищної перемоги. Володимир показав, що й справді можна вважати його одним із сильнійших бійців суперважкого дивізіону. Тепер йому це треба довести в наступних двобоях.
Я, як і мільйони любителів боксу, радий перемозі Володимира та хочу привітати вас усіх із цією перемогою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору