Рівне:

Створення та просування сайтів

Ющенко позитивно оцінив перші 100 днів роботи нової влади

Україна і світ 05-травня, 2005, 14:409 prov 1 119
В.Ющенко позитивно оцінив перші 100 днів роботи нової влади. Про це він заявив в ексклюзивному інтерв’ю телеканалу УТ-1, підбиваючи підсумки роботи його команди за цей час, повідомили УНІАН у прес-службі Президента.
– Ми не зрадили жодного гасла Майдану. Я можу сьогодні вийти до будь-якої частини суспільства – до ветерана, до дитини, до будь-кого – і сказати, що ми працювали для Вас, – підкреслив Президент.
Важливими завданнями на ці сто днів, які ставила перед собою його команда, за словами В.Ющенка, було визначитися із головними пріоритетами роботи на 2005 рік, а також сформувати команду у центрі і на місцях. Глава держави підкреслив, що основним напрямком роботи нова влада вважає боротьбу з бідністю в Україні. Коментуючи роботу своєї команди, Президент заявив, що цінуватиме “єдність і командну гру”.
В.Ющенко в інтерв’ю також висловив упевненість у єдності “тріумвірату ЮЩЕНКО-ТИМОШЕНКО-ЛИТВИН”. Він переконаний, що політичні сили “Народний союз “Наша Україна”, БЮТ та Народна партія України підуть на парламентські вибори 2006 року єдиною командою.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору